İstanbul'a giriş-çıkışlar tutuldu!

İstanbul'da hava ve deniz polisinin desteğiyle "Kurt Kapanı-6" operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 19.06.2017 14:22 GÜNCELLEME 19.06.2017 17:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul'da hava ve deniz polisinin desteğiyle "Kurt Kapanı-6" operasyonu kapsamında, vapur iskeleleri, umuma açık mekanlar, vatandaşların yoğun olduğu bölgeler ve otoyolların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada uygulama gerçekleştiriliyor.

BİN POLİS KATILIYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen operasyona, emniyete bağlı tüm şubelerden ve Anadolu yakasındaki ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı bin polis katılıyor.

HALKIN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELER SEÇİLDİ

İstanbul emniyetine bağlı Deniz Şube Müdürlüğüne ait polis botları, Havacılık Şube Müdürlüğüne ait polis helikopteri ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında, Sabiha Gökçen havalimanı, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olduğu belirtilen bölgeler, umuma açık mekanların da aralarında bulunduğu noktalarda denetimler yapılıyor.

SAAT 16.00'DA SONA ERDİ

Operasyonda, şüpheli görülen şahısların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasının gerçekleştirildiği, umuma açık mekanlar ve iş yerleri ile araçların da arandığı belirtildi.

"Kurt Kapanı-6" operasyonu kapsamında, saat 14.00'da başlayan denetim ve uygulamalar, saat 16.00'da sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • hayrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    tamamen bos muhabbet sekil baska bir numarası yok
    Cevapla
  • ahmet aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    1000 polis mi istanbula ne komik bir rakam. 10 bin polisle gitmen lazım.
    Cevapla
  • YurtTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Birader şu anki emniyet mensubu ve Türkiyedeki il sayısından haberin var mı? Ortaya karışık salla, şöyle olması lazım, böyle olması lazım...
    Cevapla
  • Kahraman 6 yıl önce Şikayet Et
    Her sokakta uyuşturucu satıcıları, bellerinde silahlarla torbacılık yapıyor. Etrafta bir tane bile polis yok ! Can güvenliğimiz yok ! Devlet nerede ? Ne yapalım öldürelim mi ?
    Cevapla
  • hidocan 6 yıl önce Şikayet Et
    sülyeman soylu 4 sene daha icisleri bakanligi yaparsa onlarda kalmayacak gidicek kardesim ama ne yapacan memleketin her tarafi delik desik...
    Cevapla
  • rama 6 yıl önce Şikayet Et
    evet otoyoldaki uygulamaya bende denk geldim istanbul çıkışında osmangazi köprüsü girişini geçince polis yolu kesmiş 15 km araç kuyruğu vardı ankara yönü istanbul yönünede bi 10 km ben takıldım allah kolaylık versin polisimize
    Cevapla
  • berk 6 yıl önce Şikayet Et
    operasyon yapsanız nolacak bunlar fasa fiso tam bi fiyasko örnek veriyim ben suçlu olsam bu haberi okusam evden dışarı çıkmam ki artık bakkalarda kahvelerde gece clublerinde barlarda bile rahat rahat eroin kokain esrar satışı yapılıyor gidinde onları yakalayın uyuşturucu satanları yakalamıyolar polis görev yapmıyo çünkü uyuşturucu ile mücadele şubelerini fetöcü polislere emanet ettiler
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    sen kucuk bardaki uyusturucu hesabi icindeskn , devlet ise o uyusturucunun degirmenini yok etme derdine. bundan 1 ay once buyuk bir nakliyat yapan uyusturucu gemisini ele gecirmisleri . aslan polislerimiz ,;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!