Adalar faytoncularına tek tip kıyafet

İstanbul'da Adalar ilçesinde son dönemde sık sık tartışma konusu olan faytonlarla ilgili yeni düzenleme getirildi.

Adalar faytoncularına tek tip kıyafet
Adalar faytoncularına tek tip kıyafet
GİRİŞ 19.06.2017 21:26 GÜNCELLEME 19.06.2017 21:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükada'da turistlik amaçlı olarak bulunan fayton sürücüleri turizm sezonunun açılmasıyla tek tip kıyafet giymeye başladı.

Büyükada, Heybeli, Burgaz ve Kınalı adalarında ulaşım ve turistlik tur amaçlı kullanılan faytonlarda bundan böyle lacivert ve kırmızı renklerin hakim olduğu tek tip kıyafet giyilecek.

FAYTONCULAR ODASI BAŞKANI TEK TİP KIYAFETİ ANLATTI

Faytoncular Odası Başkanı Hasan Ünal, konu ile ilgili olarak, "Burada hep bir uyum içerisinde, müşteriye yönelik olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Burada yerli yabancı müşterilerimizin kedilerini daha iyi hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin içinde bir çekingenlik vardı. Bu elbiselerle müşterilerimiz gönül rahatlığı ile evlerine gidiyorlar. Dışarıdan gelen turistler için de bir temizlik bir güzel görünüş sağlamış olduk." 

"TURİZM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"

Yıllardır faytonculuk yapan İsrafil Korkmaz, Adalar deyince ilk akla faytonun geldiğini söyleyerek, "Bunun da bir resmiyeti bir kıyafeti olmalı… Bunun için ilçe emniyet müdürünün bizimle yapmış olduğu bu çalışma için ona da çok teşekkür ediyoruz. Hoş oldu. Turizm açısından çok önemli, görsellik açısından çok önemli bir çalışma oldu." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • memduh kumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    kafanı kuma sokma adalar belediyesi taksimde iki üç ağac için ülkeyi savaş alanına çeviren fetöcüleri savunan ankaradan istanbula yürüyen zihniyet faytoncunun kıyafetini düşündüğün kadar faytonkazalarında madur edilen ada halķını düşün faytonlara sıkı denetim ve trafik sigorta sistemi için birşeyler yap
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin tarihi güzelliğini yansıtan kıyafetler niçin tercih edilmemiş?
    Cevapla
  • Turgut 6 yıl önce Şikayet Et
    Adaya gezmeye gidiyosun at pisliginden gecilmiyor, yanindan bi fayton geciyor miden yukari kalkiyor, faytoncular desen adaya gelen turisti kaziklamanin derdinde, yoluncak kaz gibi goruyolar turisti. O atlarin yazin cektigi iskenceyi bi gorseniz atin dili cikmis disari arkaya oturmus 4 bes sisko arap olan hayvana oluyor. Kaldirin faytonlari getirin elektirikli araclari... ey adanin chp li belediye baskani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı