Polis memurundan Demirtaş kararı

FETÖ'den tutuklu bulunan polis memuru Mehmet Alper Erdem, SEGBİS aracılığıyla alınan ifadesinde, mağdur olmadığını savunarak Demirtaş'a yönelik şikayetini geri çektiğini söyledi.

Polis memurundan Demirtaş kararı
Polis memurundan Demirtaş kararı
GİRİŞ 22.06.2017 18:46 GÜNCELLEME 22.06.2017 18:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Şanlıurfa'da "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme heyeti, eşi Başak Demirtaş ile iki tanığın dinlenmesine karar verdi. FETÖ'den tutuklu polis memuru ise şikayetini geri çekti.

Viranşehir 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki ikinci duruşmaya başka bir suçtan tutuklu Demirtaş katılmazken avukatı Mustafa Vefa hazır bulundu.

FETÖ'DEN TUTUKLU POLİS MEMURU ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Demirtaş'tan şikayetçi olan ve FETÖ'den tutuklu bulunan polis memuru Mehmet Alper Erdem, SEGBİS aracılığıyla alınan ifadesinde, mağdur olmadığını savunarak Demirtaş'a yönelik şikayetini geri çektiğini söyledi.

Erdem'in ardından söz alan Demirtaş'ın avukatı Vefa ise tanıkların dinlenmesini ve müvekkilinin mahkeme huzuruna getirilerek bizzat ifadesinin alınmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, eylemin gerçekleştiği gün Demirtaş'ın yanında bulunan eşi Başak Demirtaş ve beraberlerindeki iki tanığın dinlenmesine karar verdi.

Demirtaş'ın duruşmaya getirilmesi talebini reddeden mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

2013 yılında ilçede katıldığı bir etkinlikte görevli polis memurlarıyla tartışan Selahattin Demirtaş hakkında hazırlanan iddianamede, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçundan 11 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

YORUMLAR 1
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    bu herifi görünce cin görmüş gibi oluyorum şeytan görmüş gibi oluyorum bunların bu ekranlarda yeri bile yok.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama