ODTÜ yönetiminden o iddialara yanıt

ODTÜ yönetimince, kampüste 400 öğrenci tarafından yapılan 'cinsiyetsiz tuvalet' talebinin uygun görülmediği bildirildi.

ODTÜ yönetiminden o iddialara yanıt
ODTÜ yönetiminden o iddialara yanıt
GİRİŞ 22.06.2017 23:15 GÜNCELLEME 22.06.2017 23:15
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

ODTÜ yetkililerinden, bazı medya organlarında "ODTÜ'de cinsiyetsiz tuvalet", "ODTÜ'de karma tuvalet" gibi başlıklarla verilen haberlerle ilgili açıklama yapıldı.

KESİNLİKLE UYGUN GÖRÜLMEDİ

Üniversitedeki 400 öğrencinin üniversitede cinsiyetsiz tuvaletlerin de yapılması yönünde imza topladığını ifade eden yetkililer, "İmza atanlardan bazılarıyla biz de görüştük. İmza verenlerden bir kısmı, 'Bizden istediler, biz de imza verdik.' dediler. Bu imzalar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına verildi. Ama bu talep görüşüldü, konuşuldu ve ODTÜ yönetimi tarafından kesinlikle uygun görülmedi." ifadesini kullandı.

ODTÜ yetkilileri, medya organlarında yer verilen "Bu binadaki tuvaletlerin hepsi 400+ öğrencinin talebiyle cinsiyetsizleştirilmiştir" ifadelerinin yer aldığı pankartın ise binaya öğrenciler tarafından asıldığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 38
  • Surmeneli 6 yıl önce Şikayet Et
    Universite degil teror yuvasi acil onlem almali,bilimden baska her togbe neyle ugrasir bu haylazlar,imkanlari ellerinden alinmali acilen veya millilestirilmeli
    Cevapla
  • Gerzeklerin 6 yıl önce Şikayet Et
    O üniversiteyi işgal etmesi hak ihlalidir.... Kendisini zeki zanneden ahlak ve edep yoksullarının o okulda okumayı hak etmediğine inanıyorum... Zeki olmakla... Şerefli olmak çokkkkk farklı değerlerdir
    Cevapla
  • cop 6 yıl önce Şikayet Et
    hintli bi öğrenci kendi uydusunu yapmış ama bizim odtü memleket hem siber hem de fiziksel saldırı altındayken memleket alehinde işler peşinde. türkiyeye çağ atlattılar da tuvalet mi engel oldu?
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli tepkiler karşısında kıvırma pozisyonu.
    Cevapla
  • umut isik 6 yıl önce Şikayet Et
    Sapik ruhlu insanlar iste baska bi Aciklamasi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor