102 bin kişi ByLock’tan alınacak!

FETÖ’nün devletin kılcal damarlarına yerleştirdiği 102 bin ByLock’çu temizliğinin 6 ayda bitirilmesi için harekete geçildi.

102 bin kişi ByLock’tan alınacak!
102 bin kişi ByLock’tan alınacak!
GİRİŞ 23.06.2017 09:10 GÜNCELLEME 23.06.2017 09:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün devletin kılcal damarlarına yerleştirdiği 102 bin ByLock’çu temizliğinin 6 ayda bitirilmesi için harekete geçildi.

Ankara’dan diğer illerin Başsavcılıklarına gönderilen listelerde çoğu emniyet, jandarma, istihbarat, belediyeler ve Milli Eğitim’deki FETÖ mensuplarının haritası çıkarıldı. Bugüne kadar Türkiye genelinde 55 bin şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtildi. 102 bin kişilik listede, Ankara’daki şüpheli sayısının 10 bin olduğu belirlendi. Bunlardan 4 bin 500’ü hakkında yasal işlem başlatıldığı bir kısmının ise tutuklandığı bildirildi. İstanbul’da ise ByLock’çu sayısının yaklaşık 15 bin olduğu, 6 binine  adli işlem yapıldığına dikkat çekildi.

FETÖ içerisinde özellikle mahrem yapılanmalarda ‘abi’, ‘abla’, ‘imam’ ‘müdür’ görevi üstlenen öğretmenlerin ByLock’ta başı çektiği vurgulandı.

TÜRKİYE 

YORUMLAR 8
  • Serkan 23 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainlere Rabbim fırsat vermesin. ....
    Cevapla
  • vedia 6 yıl önce Şikayet Et
    “Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan ve adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletsizliğe sevk etmesin. Âdil olun.” “Suçsuz insanın canı tüm insanlık uğruna bile olsa heder edilemez. Bir kişinin hakkıyla tüm insanlığın hakkı arasında hiçbir fark yoktur.”
    Cevapla
  • cihat 6 yıl önce Şikayet Et
    "ALLAH"için biz adaletliyiz.münafıklarınyaptıklarını yanlarına bırakmıyoruz.onlar topluluk değil yahudi ajanları.
    Cevapla
  • Mardini y 6 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş işliyor. Oysa bu hainler bir gecede yıllarca telafisi asla olmayacak bedel ödettirdiler millete. TEZ VAKIT bu hainler cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • Emir Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye içini temizliyor pis kan temizliği kan nakli şart abd nin 100 yıllık planlanmış hainliğini temizlemek kolay olmayacak.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun.galip olan allahtır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi