AVM hırsızı çete çökertildi

İstanbul’da, AVM’lerden organize şekilde hırsızlık yapan çete çökertildi. Hırsızların X-Ray cihazından çanta çaldıkları an güvenlik kamerasına takıldı.

AVM hırsızı çete çökertildi
AVM hırsızı çete çökertildi
GİRİŞ 23.06.2017 13:40 GÜNCELLEME 23.06.2017 13:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, başta AVM’ler olmak üzere semt pazarlarında organize şekilde nitelikli hırsızlık olayları yaşanması üzerine harekete geçti.

AVM’lerdeki kamera görüntülerinden yola çıkan ekipler çete üyelerini tek tek tespit etti. Özel Harekat Timleri eşliğinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Servet A. ve Samet T.’nin de arasında bulunduğu 6’sı kadın 11 kişi yakalandı. Operasyonda 32 yaşındaki Nilgün G.’nin polisten kaçarken bacağı kırıldı. Aramalarda, 1 otomobil, 2 tabanca, 2 tüfek, 15 telefon, 45 mermi, 2 fotoğraf makinası, 3 bin liralık ziynet eşyası ele geçti. Çetenin 150 bin liralık hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Kameraya takılan görüntülerde, çete üyeleri bir kadının AVM’deki X-ray’e koyduğu çantasını alarak kendi çantalarının içine koyup çaldıkları görülüyor. X-ray’e bıraktığı çantasını cihaz çıkışında bulamayan kadının yaşadığı panik ve şaşkınlık kameraya yansıyor. Başka bir görüntü de ise gömlekle perdeledikleri kadının çantasını boşaltıyorlar.

YORUMLAR 4
  • Tkyrkyyldz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Makam sahipleri Allah Askina Sehitler ve Evliyalar askina Durust insanlarin odedigi vergiler hatirina bu mubarek Ayyildizli topragi utandirmayin ..Adaleti Adaletli sekilde Ayyildiza uygun uygulayin ..Adaletin dusen ve acinacak halde olan harflerini yerine koyun ..Adaleti okuyamaz taniyamaz olduk ..Masumlara dokunani besleyen kanunun kalemini kirin .Durust insanlara dokunananin nefesini kesin ...Calismadan kazanmak isteyen ithal mafialari calisan mahallesine bakan Kabadayilarimiz anisina nefessiz birakin ...
    Cevapla
  • dr.özcan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne çökertlmesi, yalnızca polis buldu,adliyeye verdi,sonuç 2 gün deynı gün hepsi serbest,icraata aynen dvm
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    khk ne işe yariyor ki. hırsızlık yap tutuklan 2 , 3 gün yat sonra tekrar salsinlar. resmen milleti hırsızlığa teşvik ediliyor. diyeceksiniz ki kanunda 3 yil 5 yila kadar falan yaziyor. mahkemede takim elbise giy bide iyi halinden dolayı karşi taraf borçlanacak neredeyse hırsıza
    Cevapla
  • f.b. 6 yıl önce Şikayet Et
    ceza yokki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek