Altan kardeşler ve Ilıcak için karar belli oldu

ETÖ'nün medya ayağına yönelik açılan davada 5 gündür savunma yapan gazeteciler Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da arasında olduğu 6 tutuklu sanık hakkında karar çıktı.

Altan kardeşler ve Ilıcak için karar belli oldu
Altan kardeşler ve Ilıcak için karar belli oldu
GİRİŞ 23.06.2017 17:18 GÜNCELLEME 23.06.2017 17:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Ekrem Dumanlı, Tuncay Opçin ve Emre Uslu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ'nün medya yapılanması davasının beşinci duruşmasında sanık avukatlarının talepleri alındı.  Tüm sanıkların tahliye talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi.

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 26. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanan beşinci duruşmaya tutuklu sanıklar Nazlı Ilıcak ve  Fevzi Yazıcı ve Yakup Şimşek getirildi. Tutuklu sanık Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Şükrü Tuğrul Özşangül duruşmaya SEGBİS ile katıldı.Tutuksuz sanık Tibet Murad Sanlıman duruşmada hazır bulundu. Firari sanıklar Abdulkerim Balcı, Mehmet Kamış, Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Osman Özsoy, Şemseddin Efe, Tuncay Opçin, Ali Çolak, Bülent Keneş ve Faruk Kardıç ise duruşmaya gelmedi.  Sanık avukatları yaptığı savunma sonunda müvekkillerinin tahliyelerini talep ettiler.  Sanıkların  tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

YORUMLAR 9
  • sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı Ilıcak Kemalistlere yalvarıyor, ben cumhuriyet kadınıyım beni kurtarın diye... Ulan bu hocanın adamları ne korkar ne karaktersizler... dün ergenekon diye cumhuriyetci avina cikanlar bugun Cumhuriyetsever oldular. kemalistlerde Hocasever oldular orasi ayri. Bizde 28 Subatta, Ergenekonda ve 15 Temmuzda hep halk olduk... Ne cuntaci pasalar, ne cuntaci rektorler, ne ergenekoncu gazeteciler, ne hocanin paletli asker kilikli teroristleri bizi yildiramadi... Sen cok yasa, sen ilelebet var ol diye ey aziz Vatan, ey biricik Aşk biz hic teslim olmadık... bugun de Adaleti paravan kilan yuruyusculere boyun egmeyecegiz!!! Sen Turkiyesin Turkiye!
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun!!!!. Neyin ne olduğunu çok iyi bilenler........ !!!!!!!.
    Cevapla
  • Kel 6 yıl önce Şikayet Et
    konuyu güzel ele almışsın dostum, donanımlı birine benziyorsun. teşekkürler
    Cevapla
  • mentalist 6 yıl önce Şikayet Et
    helallllllllllllllll. Ağzına sağlık....
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası istiyorum ben.
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    bence bunları tahliye edin kaçanları tutuklayın kaçmayanları içeri atmak kolay kaçanları içeri almak marifettir.sonra ergenokon gibi olurda tazminat ödemek zorunda kalırız.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    ergenekonun bir savcısı vardı, meydanlarda ben bu davanın savcısıyım diyordu kimdi o ya? hatırlayan var mı
    Cevapla
  • mahmut kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    işte o ergenokonuda bu kalemler yazdi iki tanesi kacdilar babalarinin yanına arkalarini ABD NIN önüne dayadilar bunlar da firsat bekliyo biraksalar o gün babalarnin yanındalar
    Cevapla
  • Mardini 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne savunması yav. İtiraf edecekleri bir şey varsa söylesinler .. Başka da savunma hakları yok. Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldirma suçundan TERÖR ÖRGÜTÜ üyeliğinden 250 şehit ve 70milyon hata m fason hakkını gasptan 70milyon KERE IDAM. Kapısı bir KERE açılıp ve kapandıktan sonra mezara kadar b8daha acıma kk atacak hapis. Budur cezaları. Bide ukalalık yapmalarinamo müsade edilecek. Halk mahkemesi bunların hakkından çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler