İstanbul'dan kaçış sürüyor! İşte son yol durumu

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde araç kuyruğuna neden oldu

GİRİŞ 24.06.2017 05:59 GÜNCELLEME 24.06.2017 09:29

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler dün İstanbul'dan ayrıldı. Cumartesi günleri yoğunluk yaşanan kentte adeta in cin top oynadı. Sabah saatlerinde trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) verilerine göre yüzde 1 olarak görüldü. E-5 Karayolu'nda ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde herhangi bir yoğunluk yaşanmazken, metrobüs durakları ise boş kaldı.

TEM'DE BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde araç kuyruğuna neden oldu.

Ramazan Bayramı tatili için İstanbul'dan sabah saatlerinden itibaren yola çıkanlar, TEM otoyolunun Ankara yönü Bolu Dağı Tüneli kesimi ve Kuruçay mevkisi ile Gerede Karadeniz bağlantı yolunda yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk nedeniyle güzergahta zaman zaman hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geliyor.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güzergahlarda aldığı ek tedbirlerle ulaşımın durmaması için aralıksız çalışıyor. Otoyolun belirli kesimlerinde de Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından radarlı hız kontrolü uygulanıyor.

87 KAMERAYLA TAKİP EDİLİYOR

Karayolları ekipleri ise Bolu Dağı Tüneli güzergahını bölgede bulunan 87 kamera ile Tünel Kontrol Merkezi'nden takip ediyor. Trafik ekipleri sürücülerden, aşırı hız, yakın takip, hatalı sollama yapmamalarını ve araçlarında aşırı yük taşımamalarını istedi. Emniyet kemerinin önemine de değinen ekipler, kemerin araçta bulananları hayata bağladığını kaydetti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?