Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne FETÖ'den destek

Terör örgütü 27 Mayıs’ta özel kriptolu bir programla 54 bin militanına ‘altın dönem’ başlığıyla mail göndererek yürüyüşe destek verilmesini istedi.

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne FETÖ'den destek
Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne FETÖ'den destek
GİRİŞ 24.06.2017 08:08 GÜNCELLEME 24.06.2017 10:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstihbarat birimleri geçtiğimiz günlerde çok önemli bir belgeye ulaştı. Belgeye göre FETÖ yürüyüşten hemen önce 27 Mayıs günü 54 bin adamına özel bir kriptolu yazışmayla mail gönderdi. Mailde bu yürüyüş anlatılıyordu. FETÖ bu yürüyüş için “Altın Dönem” ifadesini kullanıyordu. 

HEDEF YİNE HÜKÜMET

Mailde yürüyüşün biteceği son durak olarak İstanbul yazıyor. FETÖ'cülerin bu yürüyüşe tam destek vermesini istiyor. Terör örgütünün asıl hedefi ise 2. Gezi’yi yaratabilmek. FETÖ, militanlarıyla olayları büyüterek Gezi parkı tarzında eylem başlatarak hükümeti düşürme planları yapmış. 

CIA TARZI BİR YAZILIM

İstihbarat birimleri FETÖ’nün bu yeni yazışma sisteminin peşine düştü. CIA tarzı bir yazılım olduğu düşünülen yeni sistem deşifre edilebilirse terör örgütünün Türkiye üzerindeki yeni oyunlarının da önüne geçilmiş olacak, alçak planları yine suya düşecek.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 15
  • muratti 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü yahudi uşaklarının Allah belasını versin....
    Cevapla
  • Alper Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten chp ve fetö iç içe. Bu deşifre olacak diye korkuyorlar. Mahkemede fetö Berberoğlu işbirliği ortaya çıkacak diye korkuyorlar. O yüzden hedef bir an önce Berberoğlunu dışarı almak. Yoksa fetö chp işbirliği mahkemede tescillenecek. Berberoğlu mahkemeye kadar içeride tutulmalıdır
    Cevapla
  • Duman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi karıştırmak için oluşturulan terör koalisyonu.Bunları kayda almak lazım.
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisi nelere alet oluyor
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: demek ki bu ülkede hala 54 bin kişi islamda olup, lakin islamla hiç alakası olmayan insanlar var. çok acı yaa.. tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. yaaa çocuklar, ahirete gidince çok ama çok üzüleceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi