Erdoğan'dan anlamlı ziyaret! Onları unutmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan'ın Karacaahmet'teki mezarlarını ziyaret etti.

GİRİŞ 24.06.2017 13:52 GÜNCELLEME 24.06.2017 15:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

aat 13:00 sularında Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığına geçti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra eşi Emine Erdoğan'ın aynı mezarlıkta bulunan annesi Hayriye ve babası Cemal Gülbaran'ın da mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan'ın 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da mezarlarına uğrayıp dua ettiği öğrenildi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle mezarlık içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mekanlarini cennet eylesin Rabbim Butun Olmuslerimizin Mekanini Cennet Eylesin ALLAH imiza sukurler olsun ki Boyle Mubarek Bir Anne Ve Babanin evladini Bizim Ulkenin Reisi olarak lutfetti Rabbim ona uzun omurler versin Tum Musluman Din Kardeslerimin Ramazan Bayramini cani gonulden kutlar.Ulkemi ve Milletimi Vatanimi Askerimi ve Polisime zeval verdirme Y a Rabbim.
    Cevapla
  • faysal 6 yıl önce Şikayet Et
    aminnnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’