Pendik'te dehşet! Camiye girip 3 kişiye bıçakladı

Pendik'te bir camide 3 kişiyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GİRİŞ 26.06.2017 06:27 GÜNCELLEME 26.06.2017 11:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Ö.B, öğle namazı kılındığı sırada Pendik Esenyalı Merkez Camisi'ne girerek 3 kişiyi bıçakla yaraladı. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ö.B'yi gözaltına aldı. Yaralılar ise çevre hastanelere kaldırıldı. 

Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. 

Şüphelinin ailesi tarafından, tedavi ettirilmesi için başvuru yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 35
  • MİLLET 6 yıl önce Şikayet Et
    Birileri feci şekilde sinir uçlarımızla oynayıp tahrik etmeye çalışıyor! Hadi bu seferlik de akli dengesi bozuk diyelim ama sabrımız taşarsa gerçekten akıllarını başlarından alırız!
    Cevapla
  • Deli 6 yıl önce Şikayet Et
    Akli dengesi yerinde olmayan suçluları bir yere toplasınlar bir daha suç isleyeceklerse de birbirlerine karşı işlesinler karşılıklı sorumlu olmazlar sokaktaki masumların suçu ne
    Cevapla
  • Yeter! 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu hasta numaraları, bu şımarıkları sokmayın toplumun içine, atın zindana aklı başına gelene kadar. Olmuyorsa kalsın orada.
    Cevapla
  • Bilniyormusun'a 6 yıl önce Şikayet Et
    Onu şimdi öksüz bırakılan cocuğa anlat, ardından evine dön ve evladını ne kadar çok sevdiğini anlat.
    Cevapla
  • biliyormuyunuz? 6 yıl önce Şikayet Et
    batı da akli dengesi bozuk olanlar ya zindanlara atılıyor yada yakılarak öldürülüyordu.Bizim ecdadımız ise su sesi ney sesi ile tedavi ediliyordu. Ecdadımızın bu yönüyle övünürken sizin böyle bi yorumda bulunmanız utanç verici!
    Cevapla
  • seyfettin aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    yaralılardan fsm hastanesi(eski ptt) kaldırılan yaralı malasef vefat etti. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Kürşad Oğuzan 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletin öncelikli görevleri arasında, suçu önleyici tedbirleri önceden almaktır. Suç işlendikten, insanlar zarar gördükten sonra faili yakalamak, hapse atmak (ki bazen fail serbestte kalabiliyor) kaybolan hayatları geri getirebilir mi? Acıları dindirebilir mi? Hep Osmanlının torunlarıyız diye övünürüz ama Osmanlıya yakışır bir hukuk sistemimiz bile yoktur. Müslüman Türk Tolumu yıllarca; dinine, örfüne, gelenek-göreneklerine ve aile yapısına uygun olmayan, Batı'dan alınma karma hukuk sistemiyle yönetilmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?