Bayram tatilinde bilanço ağır! 42 ölü, 251 yaralı

Bayram tatilinin ilk 2 gününde, trafik kazalarında 42 kişi hayatını kaybetti, 251 kişi yaralandı

Bayram tatilinde bilanço ağır! 42 ölü, 251 yaralı
Bayram tatilinde bilanço ağır! 42 ölü, 251 yaralı
GİRİŞ 26.06.2017 09:05 GÜNCELLEME 26.06.2017 17:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde yurt genelinde meydana gelen kazaların sayısı 56'ya çıkarken, ölü sayısı 42'ye, yaralı sayısı da 251'e yükseldi.

Gaziantep'te meydana gelen kazada yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirirken, Hatay'da meydana gelen kazada 4 kişi öldü, Adıyaman'daki kazada ise 3 kişi yaralandı.

Bayramın ilk günü meydana gelen 20 kazalarda, 15 kişi hayatını kaybetmiş, 103 kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR 5
  • ibr@h!m 6 yıl önce Şikayet Et
    O bariyerler karşı şeride geçmeyi de önlüyor, başka insanları da korumaya hizmet ediyor olabilir mi? Çözüm bariyerde değil hız yapmamakta, levhalara uymakta. Türkiye de işaret ve işaretçilere uyan sürücü neredeyse yok. Gaza basmayı marifet sayıyor birde dönüşte anlatıyoruz. Neymiş istanbula 2 saatte varmış. iyi halt etmişsin.
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölümcül kazaların yüzde 70,i otoyollarındaki ve E5 karayollarındaki demir bariyerlerin araçlara saplanıp parçalanmasıyla meydana geliyor,tekfen otoyol da 4 yıl çalıştım tehlikeyi o zamanlar gördüm,otoyollarda ve E5 karayollarında yolun sağ banket şeridindeki bariyerler mutlaka kaldırılmalıki araç tarlaya gittiğide ölümcül kazaların yüzde 20,ye dişeçegini herkes göreçektir.
    Cevapla
  • salih tugra 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen trafik levhalarina uyma, yüksek sürat yap, kabak lastikle yol al, bes kisilik arabaya on kisi bin, kemer baglama, arabanda cocuk koltugu kullanma cocugu annesin kucaginda ön koltukta oturt, cep telefonu ile konus, Alkollü araba kullan, sonra vay efendim bariyerlerde suc. o araba bariyerlere kendisi gitmiyor icindeki soför hatalari ile yönlendiriyor. Özet olarak Türkiye´de hic kimse kural dinlemiyor. Düz mantik "BANA BiRSEY OLMAZ".
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzdeelli rumuzlu kardeşim orta refujdaki barıyerler kalacak yolun sağındaki barıyellerin kaldırılması hayrımıza olacaktır 30 yı ağır vasıta kullandım tarlaya uçan araba çok gördüm genellikle kazalar yaralanmayla atlatılmıştır,kayayamı çarpmak iyidir yoksa tarlayamı uçmak iyidir.
    Cevapla
  • Yüzdeelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bariyerlerin elbette kazalara olumsuz etkisi var. Lakin ölümle sonuçlanan kazalardaki payının %70 olduğunu sanmıyorum. Kazalarda, araçtan fırladığınız veya araç takla attığı anda ölüm riski yükseliyor. Bir bakıma yol kenarındaki bariyerler aracın yoldan çıkıp takla atmasına ya da karşı şeride geçerek diğer yönden gelen araçlarla çarpışmasına da engel olabiliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi