Diyarbakır ayağa kalkmıştı! Yalan çıktı

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nde dün akşam 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla halkın sokağa dökülmesine neden olan olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

GİRİŞ 26.06.2017 16:29 GÜNCELLEME 26.06.2017 17:40
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde dün akşam 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla halkın sokağa dökülmesine neden olan olay dedikodu çıktı.

Diyarbakır  Merkez Bağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'nde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine dün gece yarısına kadar yüzlerce vatandaş, okul önünde polis ile karşı karşıya geldi. Polis, kalabalığı biber gazıyla müdahale ederek dağıtmak zorunda kaldığı olay ile ilgili yaptığı inceleme ve araştırmada, bir kişinni eşkali belirlendi. Güvenlik nedeniyle küçük kızın ve ailesinin adı  açıklanmazken, tacizci kişinin 20'li yaşlarda, esmer, kirli sakallı ve uzun boylu olduğu belirlendi. Şüphelinin kolunda 'Murat' yazılı dövme olduğu öne sürüldü.  

KAMERA KAYITLARI ÇÖZDÜ 

Polis ekipleri okulun içerisindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemeden şok bir gerçeğe ulaşıldı. Kçük yaştaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiaları dedikodu çıktı. Polisin okul ve çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını inceledikten sonra 8 yaşındaki bir kız çocuğunun akşam saatlerinde 11 yaşındaki 2 erkek çocuğuyla birlikte Kazım Karabekir Okulu'nun bahçesine girdiğini, cinsel içerikli herhangi bir durumun yaşanmadığını tespit etti. Bu çocukların birlikte Oyun oynamasına kızan bir kişinin mahallede, küçük yaştaki bir kıza taciz yaşandığını söyleyerek, halkın sokağa dökülmesine neden olduğunu ortaya çıkardı. 

 

YORUMLAR 36
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tür proakatif eylemler birilerinin bilinçli olarak yaydıklarını düşünüyorum kritik süreçlerden geçiyoruz dikkatli olmalıyız haçlılar içimizde çok.
    Cevapla
  • kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    bu söylentiyi çıkaranı, ve yalan söylentiyle o kadar milleti rahatsız edenleri, hemen adalete teslim etmek ve cezalarını kesmek lazım. bayram bayram polisi uğraştırıp duruyorsunuz. oturun oturduğunuz yerde çoluk çocuğunuza da sahip olun.
    Cevapla
  • Demir ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nın alı koyduğu kız çocuklarınada keşke aynı tepkiyi gösterseydiniz
    Cevapla
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen dogru dedın dıyarbakır hıc bır zaman daga cıkarılan ya da kacırılan cocuklara boyle tepkı vermedı
    Cevapla
  • Angarali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ona ses cikarmaz bunlar...
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar ağırlaştırılsın, adamlar yine büyük plan yapıyorlar, artık ihmal ve hata yapılmasın.
    Cevapla
  • endsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    önce dağa çıkan kızlarına sahip ciksinlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar