Acı bilanço! 51 ölü, 284 yaralı!

Bayram tatilinin başlamasından bu yana geçen 3 günde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 51'e yaralananların sayısı ise 284'e çıktı.

Acı bilanço! 51 ölü, 284 yaralı!
Acı bilanço! 51 ölü, 284 yaralı!
GİRİŞ 26.06.2017 17:27 GÜNCELLEME 26.06.2017 18:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde meydana gelen kazalarda 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı. Böylece bayram tatilinin başlamasından bu yana geçen 3 günde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 51'e yaralananların sayısı ise 284'e çıktı.

DHA muhabirlerinin bildirdiği haberlere göre, Ramazan Bayramı tatilinin ilk üç gününde bugün saat 16.00'ya kadar yurt genelinde trafik kazası sayısı 67'ye çıkarken, kanlı bilanço da yükseldi.

Doğan Haber Ajansı muhabirlerinin yurt genelinden verdikleri haberlere göre, bugün saat 16.00'ya kadar gün gün kaza bilançosu şöyle:

* 23 Haziran Cuma: Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte tatilciler yollara düşerken aynı gece Adıyaman, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli Çanakkale ve Sivas'ta meydana gelen 6 kazada 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

* 24 Haziran Cumartesi: Arife günü Bursa'da 4, Eskişehir'de 3, İstanbul, Manisa ve Samsun'da 2'şer, Ankara, Karabük, Antalya, Adıyaman, Erzurum, Kastamonu, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Kütahya, Erzincan, Zonguldak, Uşak, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Gümüşhane ve Kırşehir'de 1'er olmak üzere toplam 31 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 26 kişi öldü, 128 kişi yaralandı.

 * 25 Haziran Pazar: Ramazan Bayramı'nın birinci günü Gaziantep'te ve Adıyaman'da 2'şer, Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Karaman, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Konya, Kayseri, Edirne, Sakarya, Adana, Zonguldak, Manisa ve Hatay'da meydana gelen 20 ayrı trafik kazasında 15 kişi öldü, 103 kişi yaralandı.

* 26 Haziran Pazartesi: Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın,  Kahramanmaraş, Erzincan, Sivas, Gaziantep, Adıyaman ve Denizli'de meydana gelen 10 kazada 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • R t e 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim bune ya biz yurt dısındayız izine gelirken izin dönüsü türkiyeden cıkana kadar arabayı esim kullanıyor ama elimi direksiyondan cekemiyorum korkudan turkiyeyi cıkınca rahatlıyoruz
    Cevapla
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Batı ülkelerinde bu kadar kaza olmadı.
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    isvecte bir yilda oluyor bu.
    Cevapla
  • kaza 6 yıl önce Şikayet Et
    kurallara uyulmuyor değil,her ehliyetini alan kendini şofor zannediyor,uzun yola çıkıyor ,acemilikte bir kural vardır şofor san hızlı gideceksın,tır yolundan gidiyor senfren olmayan bir araçla 180 km ile gider tır a arkadan çarparsan tır ın suçu ne birde iki şeriti ortala tabii acemi olunca anlamıyor ağır vasitayi suçluyor sıkıştırdı beni diye ,kazaların sebebi aır vasitalar değil kendini şofor zannedip yola çıkanlardır,şimdiki araç ve şimdiki yollarda 100 km yi geçmezsen şofor olan kaza yapmaz
    Cevapla
  • ObjektifAdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi birini yazalım ki. Trafikte kimsenin kimseye tahammülü hoşgörüsü yok ne vasıta ile olana ne yayaya. Sollarken dururken kalkarken hiç bir şekilde kurallara uyulmuyor. Dün 4 şeritli bir yolda kendim yavaşlamak zorunda kaldım. Sebebi ise sağ şeritteki kamyonu sollayan soldaki kamyonların yolu tıkamasıydı. 4 şeritte de kamyon vardı. Bu bence her şeyi gayet özetliyor maalesef...
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    bayramlarda komyonlar ve tırlar yola çıkmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması