YÖK Başkanı açıkladı: Üniversiteden atılma...

YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerden atılmama hususunun kaldırıldığını, sadece lisans değil bütün düzeyler için azami eğitim süresinin getirildiğini hatırlattı.

YÖK Başkanı açıkladı: Üniversiteden atılma...
YÖK Başkanı açıkladı: Üniversiteden atılma...
GİRİŞ 27.06.2017 13:12 GÜNCELLEME 27.06.2017 13:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Saraç, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetenin manşetinde "Üniversiteden atılma geri gelsin" başlığıyla, uluslararası sıralamalarda başarı gösteren önemli bir üniversitenin rektörüyle yapılan röportaja yer verildiğini ifade etti.

Yekta Saraç, şunları kaydetti:

"Tüm kamuoyunun, akademi camiasının ve özellikle yaklaşık 7 milyon üniversite öğrencisinin de bildiği üzere, YÖK Başkanı olmamızın akabinde başlattığımız girişimle konuya ilişkin yasal bir düzenleme yapılmış, artık 'üniversitelerden atılmama' hususu kaldırılmıştır. Hatta sadece lisans değil, bütün düzeyler için azami eğitim süresi getirilmiştir. Bu düzenleme yapılalı uzun bir süre olduğu için sanırım unutuldu. Bu vesileyle maalesef malumu ilam etme durumunda kalarak, tekrar hatırlatmak istedim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli geç kalınmış bir hareket. Böylece okumak isteyenler netleşir. Uzun süre okulda kalan ve teröre eleman arayan temizlenir. Hocalar da dikkat
    Cevapla
  • doktora öğrencisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bari son bir af verseydiniz de öyle kaldırsaydınız
    Cevapla
  • talebe 6 yıl önce Şikayet Et
    okullar ideoloji, siyaset, hatta terörün desteklendiği yerler değildir. Taraf olanları derhal atın artık bu işlerin cılkı çıktı .
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman buradan şunu mu anlamalıyız ? Bir öğrenci bir terör örgütüne kayıtlı olduğu halde derslerinde başarılı ise, doktor mühendis, mimar, yazılımcı vb. olabilir
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröre bulaşan, ülkesine ihanet eden hainlerin atılması yerinde karar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor