Cumhurbaşkanlığı'ndan Rus gazetesine yalanlama!

Rus gazetesi İzvestiya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağzından 'Suriye'nin kuzeyine operasyon yapılacağı' haberine yalanlama geldi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Rus gazetesine yalanlama!
Cumhurbaşkanlığı'ndan Rus gazetesine yalanlama!
GİRİŞ 28.06.2017 15:33 GÜNCELLEME 28.06.2017 15:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya'da yayımlanan İzvestiya gazetesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzından Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde geniş çaplı yeni bir operasyon düzenleyebileceğini ve ülkenin kuzeyinde bir Kürt devleti kurulmasının önlenmesi için Menbiç ve Rakka'yı kontrol alanına alabileceğini duyurmuştu. Ancak Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada İzvestiya gazetesine herhangi bir açıklama yapılmadığı aktarıldı.

Erdoğan'ın Harran'da Suriyeli sığınmacıların kaldığı bir kampı ziyaret etmesi ardından İzvestiya gazetesine konuştuğu iddia edilmişti. Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyinde bir Kürt devleti kurulmasına izin vermeyeceklerini belirtip 'en ufak bir tehdit karşısında bile' burada yeni bir askeri operasyon düzenlemeye hazır olduklarını söylediği iddia edilmişti. 

CUMHURBAŞKANLIĞI YALANLADI

Ancak cumhurbaşkanlığı İzvestiya'nın haberini yalanladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı geçen gazeteye konuşmasının söz konusu olmadığı belirtildi. 

YORUMLAR 3
  • Alibaba 6 yıl önce Şikayet Et
    birinci dünya savasi esnasindada irkcilik yapip toplumlari birbirine karsi catistirip sömürdüler. Ayni oyun tekrar devrede. Bunu anlamak icin okur yazar olmak yeter.
    Cevapla
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazi kurt kardeslere Allah icin uyaridir; suriyede kominist marksist leninist kurt devletine izin yok bizden hatta mlk turk devleti diye kurmaya kalksalar hatta osmanli adı altinda marksist leninist kominist devlet kurmaya kalksalar baslarina yikariz!!! InsAllah. Zalim bozuk ve bozguncu devletin ismi turk osmanli fars arap fark etmez icerigi bozuksa ismin onemi yoktur.adil adaletli huzurlu serefli bir devlet olacak olsa isim yine onemli degil dogru olana ne diyecegiz.lakin bu suriye icin gecerli torak bakimindan. Hemen kavimciligi kabaranlar yanlis anlamayin kurt devleti dedigi fitne devleti olacak islam aleminin ortasinda.!!! Izin ne Allah dan nede bizden yok.
    Cevapla
  • asdf 6 yıl önce Şikayet Et
    fark eder mi zaten bu konuşma yapılmamış mıydı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...