Gezi Parkı'na bakan oda tutan Alman aranıyor

Taksim'de bir Alman vatandaşı tuttuğu otel odasına düzenek kurarak, otelin penceresinden caddeye doğru siyasi içerikli bildiri yağdırdı.

GİRİŞ 01.07.2017 17:17 GÜNCELLEME 01.07.2017 17:24
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Olay, Taksim'de Gezi Parkı karşısındaki bir otelde meydana geldi. Otele gelen Alman vatandaşı E. M. S. (26), Gezi Parkına bakan bir oda tuttu.

E. M. S. gece saatlerinde otelden dışarı çıktı. Sabah olduğunda otel odasından caddeye doğru bildiri yağdığını gören otel görevlileri durumu polise bildirdi.

DÜZENEK UZAKTAN KUMANDA İLE ÇALIŞTIRILDI

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri bildirinin hangi odadan atıldığını tespit ederek odaya girdi. Otel odasına giren polis ekipleri odada otelden ayrı internet ağı, kamera sistemi ve yazıcıdan oluşan düzenek buldu.

Otel odasında inceleme yapılması için Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Ekipler odada detaylı bir inceleme yaparak delil topladı. Polisler, düzeneğin özel olarak kurulduğunu uzaktan kumanda ile çalıştırıldığını tespit etti.

POLİS ALMAN ŞÜPHELİYİ ARIYOR

E. M. S.'nin hazırladığı bildiriyi dağıtmak için internet üzerinden yazıcıya komut vererek bildirilerin sokağa düşmesini sağladığı tespit edildi. Odadaki kamera sistemi ile de bütün bu sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol ettiği anlaşıldı.

Polis siyasi içerikli bildirinin atıldığı düzenekle ilgili E.M.S..'yi arıyor. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR 70
  • sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    aramaya gerek yok mecliste bir sürü var
    Cevapla
  • dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman vakıfları Alman elçilikleri Alman fabrikaları kapatılmalı...
    Cevapla
  • dayco 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'dan Trükiye 'ye gel gezi parkı karşısında otel kirala düzenek kur peki türkiye nerde polis devlet mit nerde bir türk almanya hava alanına varmadan kundaklanıyor yazık bu ülkeye yazık gerçekten yazık
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    şu anda Van'da yabancı ajanlar cirit atıyorlar
    Cevapla
  • Yerelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler bir bir temizlenmedikçe bize rahat yok her şeye burnunu sokup ortalığı karıştırarak kenara çekilerek bir güzel seyrediyorlar. Tuzaklarını bozmak için her zaman ve her yerde uyanık olmamız gerekiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!