İstanbul'da çatışma! Polise ateş açıldı

Sancaktepe'de sigara taşıyan aracı soyma teşebbüsünde bulunan 5 kişinin bulunduğu araçtan polise ateş açıldı. Çatışma çıktı. 4 soyguncu yaralı olarak yakalandı

GİRİŞ 03.07.2017 11:01 GÜNCELLEME 03.07.2017 11:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sancaktepe'de bakkallara sigara dağıtımı yapan araca soymaya çalışan 5 kişi peşlerinde polisi görünce ateş açtı. Polis soyguncuların ateşine karşılık verdi. Soygunculardan 4'ü yaralı olarak yakalandı. 5'inci kişi de teslim oldu.

Olay yerine ambulans sevkedildi. Yaralı soyguncular olay yerinden ambulansla hastanelere götürüldü. Soygun girişiminde bulunan kişilerin polisin takibinde olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • önce vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    ifadelerinden sonra sıkın gitsin merhamet etmeyene merhamet etmeyin yaşatmayın
    Cevapla
  • Mantıksız adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar polisi yaralayınca hastaneye mi getiriyor ne kadar mantıksız bir adalet var bizde bu yasaları neden hala devam ettiriyoruz.
    Cevapla
  • yurtTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul kontrolden çıkmış bence, bu hafta sonu Forum İstanbul belinde silah olan göstere göstere dolaşan en az 4 kişi fotoğrafladım topu topu 20 dakika içinde sözüm ona bir de girişte arama yapıyorlar. İnanın bu tiplerin hiç biri de polis değil, çünkü zeka seviyeleri buna müsait değil. Şimdi bunlardan biri sağa sola kurşun yağdırsa ne olacak. Memleketin çivisi çıktı...
    Cevapla
  • mavi 6 yıl önce Şikayet Et
    yaralı yakalama direk kafasına sıkın artık.Bunlardan ne devlete ne millete.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu