Barzani'nin kanalından yine harita küstahlığı!

Peşmergebaşı Barzani’nin tv kanalı sözde bağımsızlık referandumu kampanyasında daha önce yaptığı harita küstahlığına bir yenisini daha ekledi.

Barzani'nin kanalından yine harita küstahlığı!
Barzani'nin kanalından yine harita küstahlığı!
GİRİŞ 05.07.2017 09:00 GÜNCELLEME 05.07.2017 09:01
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

Peşmergebaşı Barzani  “14 yıldır bekliyoruz, daha fazla bekleyemeyiz” diyerek 25 Eylül’de sözde bağımsızlık referandumu yapmakta ısrarını sürdürüyor. O referandum için hazırlıklar da devam ediyor.

Referandum reklamları da yayınlanıyor. Peşmergebaşının televizyonu da sosyal medyadan referandum kampanyası yapıyor.

O kampanya kapsamında paylaşılan görsel ise aslında her şeyi anlatıyor. Peşmergebaşının Kürdistan dediği yerin içinde Türkiye’nin güneydoğusu da var.

YORUMLAR 232
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün ortadoğuyu ve hatta dünyayı küçücük ülkelere bölmek isteyenler niye kürtlere nüfus olarak varolmadıkları yerleri birkaç ülkenin parçasını deniz çıkışı da olan kocaman bir coğrafyayı hediye etmeye çalışıyor birini böl parçalayı duyduk da bu çal çal büyüt nedir
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    yeşillerin hepsi AY YILDIZ olur anlamazsın
    Cevapla
  • YasinBaba 6 yıl önce Şikayet Et
    barzani sen ıraka değil türkiyeye bağlı ol.
    Cevapla
  • asa 6 yıl önce Şikayet Et
    barzaninin o kanalı türksat uydusundan yayın yapıyor... bugüne kadar yayınının kesilmemiş olması düşündürücü... yıllarca ab ülkelerine pkk tvlerini kapatmıyorlar diye baskı yapardık. şimdi o kanallara benzer kanalları kendi uydumuzdan yayınlatıyoruz...
    Cevapla
  • birlik zamanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Referandumu ayrılmak için değil ayırmak için değil birleştirmek için yapsın o zaman hem türkiye hem ırak kürtleri ırak türkmenleri kazanır. ayrılık işi amerika ve israilin ekmeğine yağ sürer birleşmek onların oyununu bozar böl parçala yut taktikleri hep tuttu umarım bu yanlışlarından dönerler. yada biz döndürmesini biliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri