Alman beslemesi Can Dündar'ın hayal kırıklığı!

Hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle Türkiye'den kaçan Can Dündar, ülkesinin zor duruma girmesi için elinden geleni yapıyor.

GİRİŞ 05.07.2017 09:15 GÜNCELLEME 05.07.2017 09:29
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

15 Temmuz'da düzenlenen kanlı darbe girişiminden hemen önce Almanya'ya giden Can Dündar, yurt dışında Türkiye aleyhinde açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhinde kara propaganda yapan Dündar, İspanyol El Periodico'ya yaptığı açıklamalarda yine şaşırtmadı.

UMUT KIRICI, HAYAL KIRIKLIĞI

Avrupalı liderlerin Türkiye'ye baskı yapması gerektiğini savunan firari Can Dündar, AB'nin Türkiye'ye yönelik tavrını 'hayal kırıklığı' olarak nitelendirdi.

Dündar, "Avrupalı liderleri bizimle birlikte görmek yerine, Erdoğan'ın arkasında görmek çok umut kırıcı. Büyük bir hayal kırıklığı.." diye konuştu.

TÜRKİYE'YE BASKI YAPILSIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sığınmacı anlaşmasıyla AB liderlerini kontrolü altına aldığını söyleyen Can Dündar, AB'nin artık Türkiye'ye baskı yapmasını istedi.

YORUMLAR 29
  • Ahmed 54 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni görünce midem bulanıyor Jonh dündar
    Cevapla
  • Ayazagalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam.adaletlı bır yaratık.
    Cevapla
  • Yiğit Halktan 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz sıkılmaz suratı hiç bezmeden bir kez olsun kızarmaz, bu Millet seni iyi tanıyor.
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    ''canı,cananı,bütün varımı alsın da hüda,etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda '' diyor ya rahmetli M.Akif ,bunlar vatanın ne olduğunu bilmeyen vatansız hainler!Allah bunlara ceza olarak(şimdilik) vatansızlığı layık buldu.insanın yurdu,vatanı gibisi var mı be?tanımadığı kişiyle bile karşılaşıp selam verse o kimse arkadaşı olur.orada kalkıyorsun hans,dönüyorsun peter, bakıyorsun kilise vs. hem yuh olsun hem yazıklar olsun topunuza vatansız hainler!ülkenize ve milletinize hasedinizle geberin gavur ellerde,gavur mezarına gömsünler cümlenizi!
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
  • Furcanary 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesinin derken???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!