Çok sayıda bakanlığa önemli atama!

Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kalkınma, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Çok sayıda bakanlığa önemli atama!
Çok sayıda bakanlığa önemli atama!
GİRİŞ 07.07.2017 08:52 GÜNCELLEME 07.07.2017 08:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Büyükelçiler Kaan Esener ile Ümit Yardım, Güneydoğu Asya ve Pasifik Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tercüme Dairesi Başkanı Armağan İnci Ersoy atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne aynı kurumun Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Selçuk, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne de bu kurumun Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Burak Keser, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ise Nurettin Kiyas getirildi.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI'NA MÜŞAVİR ATANDI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşavirliği'ne Rehberlik ve Teftiş Başkanı Zafer Yıldırımlı'nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'ne Banu Aslan Can'ın atamaları yapıldı.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Hayri Maraşlıoğlu, Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü'ne İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Emin Sadık Aydın, Bakanlık Müşavirliği'ne de Planlama Uzmanı Ramazan Güven'in atanması kararlaştırıldı.

MEB'DE ATAMALAR

Milli Eğitim Bakanlığı Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Sabahattin Dülger, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Murat Aşım'ın getirildiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Müşavirliği'ne ise Semia Paksoy'un ataması gerçekleştirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Spor il müdürleri uyuyo hiç bir başarıları Yok bunlara nezaman sıra gelecek
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Spor bakanlığındaki değişimler nezaman ülke olarak habire geriye gidiyoruz hiç bir başarı elde edemiyoruz bütün il müdürleri ve onların üstünde kim varsa hiç bi iş yapmıyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş. 6 yıl önce Şikayet Et
    Duran ve Durdurulan çarklar dönmeli!
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    vatana devlete millete hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • Sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Spor bakanlığı il müdürleri değişimi ne zaman. Spor bakanlığı uyuyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı