İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen son operasyonlarda, 11 terörist etkisiz hale getirildi." denildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması!
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması!
GİRİŞ 09.07.2017 13:51 GÜNCELLEME 09.07.2017 15:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, son 3 gün içerisinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 269 kişi gözaltına alındı. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca yolu üzerinde bulunan Selahattin Eyyubi Havalimanı girişindeki polis noktasına eylem girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarından 2'si kobra aracıyla takip edilerek, etkisiz hale getirildi.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı'nca, Tendürek Dağı'nın batı bölgesinde 4 terörist tespit edilerek, düzenlenen operasyonda F-16 savaş uçakları tarafından açılan ateşle teröristler etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta ise PKK/KCK terör örgütünden kaçtıklarını beyan eden 1'i yaşı küçük olmak üzere 5 bölücü terör örgütü mensubu, Silopi Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir
    Cevapla
  • Demedik demeyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Diğer yakaladıklarınızı da sorgulayıp öldürüp kim vurduya getirin ve bu sayıyı daha da arttırın ki milletin yüreği biraz soğusun diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır