Kılıçdaroğlu'na davet gitmedi mi? TBMM'den cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın, 15 Temmuz anma törenlerinde kendilerine davet gönderilmediğine dair açıklamasına, Meclis Başkanlığı'ndan yanıt geldi

Kılıçdaroğlu'na davet gitmedi mi? TBMM'den cevap
Kılıçdaroğlu'na davet gitmedi mi? TBMM'den cevap
GİRİŞ 13.07.2017 13:38 GÜNCELLEME 13.07.2017 14:11
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın, Meclis'teki 15 Temmuz anma töreninde kendilerine söz hakkı verilmediği ve TBMM'yi bölmeye kimsenin hakkının bulunmadığı yönündeki açıklamalarına ilişkin, anma etkinlikleri için programın önceden kesinleştiği, protokol listesinde yer alan herkese davetiyelerinin daha önce gönderildiği bildirildi.

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'ndan, CHP'li Tezcan'ın ifadelerine ilişkin yapılan açıklamada, TBMM Genel Kurulu'nun 17 Haziran 2017 tarihli birleşiminde Danışma Kurulu önerisi üzerine alınan karar aktarıldı.

Karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anlam ve öneminin belirtilmesi amacıyla Genel Kurul'un özel gündemle 15 Temmuz 2017 tarihinde toplanması, söz konusu toplantıda siyasi parti grup başkanlarına 10'ar dakika süreyle söz verilmesi ve bu birleşimde başka konunun görüşülmemesinin belirlendiği anımsatıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü TBMM’de düzenlenecek anma etkinlikleri için program daha önce kesinleştiğinden, mutat protokol listesinde yer alan tüm zevata davetiyeleri evvelce gönderilmiştir. Etkinliklerin 15 Temmuz 2017 gecesi düzenlenecek ve milletimize açık olan bölümüne ilişkin program, siyasi parti grup başkanlıklarına ve milletvekillerimize bilahare iletilmiştir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • d.f 6 yıl önce Şikayet Et
    senin tarafın belli sen amerikan büyükelçisinin davetlerinde boy gösteriyorsun .onlarla sıkı fıkısın .
    Cevapla
  • çebnioğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    adam olsaydınız size de davet gelirdi
    Cevapla
  • mustafa aygen 6 yıl önce Şikayet Et
    İlla davet etmek mi gerekiyor vatanı savunmak için davet mi gerekiyormuş bu nasıl aymazlık bu nasıl bir terbiyesizlik. Şanlı bayragımızı alıp demokrasi nöbetine çıkmak için davet mi gerekli kılıçtaroglu.
    Cevapla
  • Ottomann 6 yıl önce Şikayet Et
    KK Bey kendini Teselli etmek icin oturdugu Apartmanin merdivenlerine kirmizi Hali serdirmis...Bunlar hicbir Zaman halkin Partisi olamazlar.parti ismi degismeli.HKP olmali.Herseye Köstek Partisi
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    davet edilmişler ille yollarına kırmızı Halımı serilsin!? .. ama Kılıçdaroğlunun gelmemesi daha evladır Çünkü sözde adalet yürüyüşü yüzünden Milletin sinir katsayısı tavan yaptı! gelirse Protestoyu yer!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek