15 Temmuz gecesi Erdoğan'ı kızdıran teklif

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe gecesi belkide en çok kaldığı otelin sahibi Yazıcı tarafından yapılan teklife kızdı.

GİRİŞ 15.07.2017 12:58 GÜNCELLEME 15.07.2017 13:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Darbecilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıldıktan 15 dakika sonra operasyon düzenlediği otelin sahibi Serkan Yazıcı, Erdoğan'ın, 'Ben sizi Yunan adalarına götürürüm' teklifine sinirlenip, ‘Benim Yunan adalarında ne işim var kardeşim! Ben sana İstanbul’a nasıl gidebileceğimizi soruyorum’ diye kızdığını anlattı. 

"BENİM ORADA NE İŞİM VAR"

Yazıcı, “Çevreyi iyi bildiğim için Cumhurbaşkanımız bana ‘Serkan deniz yoluyla en yakın nereye gidebiliriz? diye sordu. Dalaman’a gidebileceğimizi ancak Aksaz Askeri Deniz Üssü’nün önünden geçmek gerektiğini belirttim. ‘O olmaz, başka nereye gidebiliriz?’ Çok yakında Yunan adaları olduğunu söyleyip ‘Ben sizi götürürüm’ dedim. O ana kadar sakin olan Erdoğan ilk kez sakinliğini kaybetti ve ‘Benim Yunan adalarında ne işim var kardeşim! Ben sana İstanbul’a nasıl gidebileceğimizi soruyorum’ diye kızdı" şeklinde konuştu. 

HELALLEŞİP ÇIKTI

Serkan Yazıcı, otelden ayrılış anını da şöyle anlattı: 
"Darbecilerden oluşan birkaç timin otele doğru yola çıktığı söylenmişti. Ama bunların nereden ve nasıl geleceğini kimse bilmiyordu. Kapıdan dışarı baktım koruma polisleri birbirlerine sarılarak helalleşiyordu. Koruma Müdürü Muhsin Köse, Cumhurbaşkanı’nın koluna girdi. ‘Efendim hemen gitmemiz gerekiyor. Burada artık daha fazla kalamayız’ dedi. ‘Hadi Bismillah’ diyerek ayağa kalkan Erdoğan ‘Hakkınızı helal edin’ deyip evden helikoptere binmek için çıktı. "Pist karartıldı. Helikopter tüm ışıklarını söndürdü. Askeri radarlara yakalanmamak için alçak uçuş kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Esra Albayrak, damadı Berat Albayrak ve 3 torununun bindiği helikopter Dalaman yönüne doğru havalandı". 

"DİRENİN, GEREKİYORSA ÖLECEĞİZ" 

Yazıcı, telefonla konuştuğu birisine Cumhurbaşkanı'nın sesini yükselterek şöyle dediğini belirtti: ‘Onların tankları varsa bizim de imanımız var. Direnin. Gerekiyorsa öleceğiz’. Yazıcı Erdoğan'ın telefonu kapattıktan sonra da kendisine dönerek, ‘Serkan şu an tarihe tanıklık ediyorsun’ dediğini kaydetti. 

YORUMLAR 29
  • AYH 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölümüne RTE. Lider tarlada yetismiyor.
    Cevapla
  • Fatih.k 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaskanim Allah size uzun ömürler versin.allah sizden razı olsun.butun dualarım sizinle
    Cevapla
  • Halk 6 yıl önce Şikayet Et
    Emret biz ölelim...
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis herzaman seninle ölmeye hazırız
    Cevapla
  • meltem 6 yıl önce Şikayet Et
    allah c,c hayırlı sağlıklı uzun ömür versin reisimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu