Teröristler o iş adamının evinde kalmış!

Konya'da DEAŞ'ın 15 Temmuz'u kana bulamak için eylem hazırlığındaki hücresinde öldürülen 5 teröristin kiraladığı villanın sahibinin FETÖ'nün finansçılarından olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.07.2017 09:08 GÜNCELLEME 14.07.2017 09:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konya'da DEAŞ'ın 15 Temmuz'u kana bulamak için eylem hazırlığındaki hücresine yapılan baskında öldürülen 5 teröristin kiraladığı villanın sahibi M.Ö.'nün, FETÖ'nün il yapılanmasında mütevelli heyetinde olduğu ve örgüte finans sağladığı ortaya çıktı.

M.Ö.'nün bir süre FETÖ üyeliğinden cezaevinde kaldığı öğrenildi. Kardeşi de FETÖ üyeliğinden aranan zanlı ilaç mümessili olarak gelen kişiye evi kiraladığını öne sürdü.
 
TERÖRİSTLERDEN BİRİ ESKİ PKK'LI ÇIKTI
 
Öldürülen A.Y., F.H.T., V.S., M.E.D. ve M.C. isimli teröristlerden 3'ünün DEAŞ terör örgütü üyeliğinden arandığı, A.Y.'nin ise PKK terör örgütü üyeliğinden girdiği cezaevinde açlık grevine katıldığı öğrenildi.
 
A.Y.'nin, 12 kalıp haline getirilmiş TNT patlayıcılarını canlı bomba yeleğine yerleştirmeye çalışırken öldürüldüğü belirtildi.
 
Gözaltına alınan M.Ö. ile 2 emlakçının da aralarında bulunduğu 18 kişinin sorguları sürüyor. 

YORUMLAR 2
  • GERÇEK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibi olayları önlemek için tek etkili çare, evi kiralayan kişinin emniyette açılacak telefon yada internet sistemine kiraya verildiği saat kaydı yaptırılmalı. günü birlite olsa yaptırılmalı.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    şu hainlerin para kaynaklarını devletin hesabına geçirin artık, bu paraları zaten milletten almadılar mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı