TSK içindeki FETÖ'cülere operasyon!

Karargah evleri soruşturması kapsamında ele geçirilen CD'lerde yer alan TSK içerisindeki FETÖ'cülere yönelik operasyon başlatıldı.

TSK içindeki FETÖ'cülere operasyon!
TSK içindeki FETÖ'cülere operasyon!
GİRİŞ 14.07.2017 12:45 GÜNCELLEME 14.07.2017 12:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Askeri savcılık tarafından bir dönem yürütülen Karargah Evleri soruşturması yeniden başlatıldı. Askeri savcılık, 2008 öncesi FETÖ'nün TSK içerisinde yuvalandığı örgüt üyelerinin listelerinin yer aldığı CD'ler ele geçirerek soruşturma başlatmıştı. Dönemin sivil FETÖ'cü savcıları tarafından soruşturma devralınmış, S1-S2 olarak isimlendirilen söz konusu listedeki isimlere dokunmayan dönemin özel yetkili savcılığı, yerine Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ'cü olmayıp, bu örgüte karşı duran askerleri ekleyerek soruşturmayı devam ettirmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı önce eski FETÖ'cü savcıların yürüttüğü bu soruşturmaya takipsizlik verdi. Daha sonra S1 ve S2 listeleri üzerine yoğunlaşan savcılık bu listedeki isimler hakkında yeniden soruşturma açtı. İncelenen listelerdeki isimlerin bir kısmı hakkında bugün düğmeye basan savcılık 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. Listede yer alan kişilerden 26'sının ise farklı soruşturmalardan tutuklu bulundukları ortaya çıktı.

"ALEVİ, ARIZALI, ATATÜRKÇÜ, KAZANILABİLİR..."

Ele geçirilen CD'lerde FETÖ'cülerin kendilerinden olmayanları, "Alevi, Arızalı, Atatürkçü, kazanılabilir" olarak fişledikleri, yine bu 67 isme hitaben ise, "Her gün tıraş olun, parfüm sıkın, gerekiyorsa cinsel içerikli ve küfürlü konuşun, kendinizi belli etmeyin, kazanmak istediğiniz kişilere ufak yardımlarda bulunun" şeklinde örgütsel talimatların yer aldığı belirlendi. Listede yer alan 67 isimden 49'unun Bylock kullanıcısı olduğu tespit edildi. 

YORUMLAR 1
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: eyyy müslümanlar ,, ve eyy aday müslümanlar.. işte verilen talimatların tamamı dini islam ın dışında olan talimatlardır. aklınızı başınıza toplayın. sonradan üzülmeyiniz.benden söylemesi. yok şayet bunları kaale almazsanız, o kişi ile birlikte helak olursunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak