Unutmadık! 'Sakın sokağa çıkmayın' dediler

15 Temmuz gecesi, halk ülkesi için sokağa dökülürken Twitter'dan 'sokağa çıkmayın' çağrısı yapan ünlüler de vardı.

Unutmadık! 'Sakın sokağa çıkmayın' dediler
Unutmadık! 'Sakın sokağa çıkmayın' dediler
GİRİŞ 15.07.2017 11:23 GÜNCELLEME 15.07.2017 11:23
Bu Habere 182 Yorum Yapılmış

15 Temmuz’un üzerinden bir yıl geçmesine rağmen yaşanan acılar dün gibi taze. Türkiye, tarihin en karanlık günlerinden birini yaşarken sokağa çıkmayın çağrısı yapan ‘ünlüler’ ise hala hafızalarda.

15 Temmuz gecesi Özge Özpirinçci,  Berna Laçin, Demet Sağıroğlu gibi bazı sözde ünlüler 'evden çıkmayın" çağrısı yapmıştı.

İşte o mesajlar:

BERNA LAÇİN

Berna Laçin, “Twitter'dan "Büyük sözü dinleyin, evinize gidin! Biz bu filmi daha önce de gördük! Evinizde oturun! Bu darbe girişimi kime karşıydı o bile belli değil!"

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

Özge Özpirinçci, "Ben 86 doğumluyum. Darbe görmedim, dinledim, filmlerini izledim. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız en güvenli hareket evinizde kalmak. Ailenizle, sevdiklerinizle evinizde kalın! Lütfen sokaklara çıkmayın! Bulunduğunuz yerde kalın! 24 saat bekleyin. Galeyana gelmeyin!"

DEMET SAĞIROĞLU

Demet Sağıroğlu "Sakın sokağa çıkmayın. Demokrasi için zamanında sokağa çıkmayın diyenler sizi sokağa çağırıyor. Kanmayın dostlarım” 

LEVENT ÜZÜMCÜ

Gezi olaylarında en ön safta yer alan Levent Üzümcü, 15 Temmuz gecesi “Satır satır oku ve o sela neden okunuyor anla” diyerek okunan selalara tepki göstermişti.

SILA

Gezi olaylarını öve öve bitiremeyen şakıcı Sıla Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile ilgili olarak “Böyle bir şovun, gösterişin içerisinde bulunmayı düşünmüyorum” demişti.

YORUMLAR 182
  • Diyarbakırlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şah ismailin sapkın torunları bunlar
    Cevapla
  • Tokatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar sevletin bu zindiklara ceza vermesini beklemeyelim. Cezalarini biz verelim. Oncelikle bu insan gorunumlulere hic bir kurusumuzu kaptirmayalim. Sonrasinda bunlarin sosyal heaaplarini kitleyelim her birimiz sadece YUUUHHH yazsak hesaplari kullanilmaz zaten
    Cevapla
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlerine TÜRKIYEDE bunlara is veren herhangi bir hizmet veren mesla banka otel , loknta,bakal ,firin vs... onlarda benim icin vatan hayinleridir.
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler bitmedi.it sürüsü gibiler.
    Cevapla
  • çırak 6 yıl önce Şikayet Et
    herkesede sanatci der olmusuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'