Milyonlar köprüde!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak Milli Birlik Yürüyüşü için vatandaşlar köprünün Anadolu Yakası çıkışında toplandı.

GİRİŞ 15.07.2017 17:28 GÜNCELLEME 15.07.2017 22:17
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimin yıl dönümünde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinin yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 12.00 itibariyle trafiğe kapatıldı. İstanbul'un her yerinden insanla demokrasi nöbeti için 15 Temmuz Köprüsü'ne geldi.

SON GELİŞMELER:

- Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor...

- Başbakan Binali Yıldırım konuşma yaptı.

Başbakan hainlere meydan okudu! Ey gafiller...

- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gelişiyle köprüdeki tören alanında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KÖPRÜYE YÜRÜDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit aileleri ve gazilerle birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprüye yürüdü

BAŞBAKAN YILDIRIM KÖPRÜ'YE GELDİ

Çengelköy'deki yürüyüşe katılan Başbakan, mikrofonlara "Devlet için, millet için yürüyoruz" dedi ve kalabalıkla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne geldi..

Kalabalıkla birlikte köprüye doğru hareket ettiği sırada Yıldırım, mikrofonlara "Devlet için, millet için yürüyoruz" dedi.

"Sözün bittiği yerdeyiz. Coşku, heyecan, darbe gecesinin hırsını, kızgınlığını insanlar hala taşıyorlar. Bunların tek bir tercümesi var; bu alçaklar hukuk içerisinde hak ettikleri cezayı mutlaka alsınlar. Biz de diyoruz ki; ne yaparlarsa yapsınlar hukuk içerisinde hak ettikleri en ağır cezayı alacaklar. Biz bu ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde '80 milyon vatandaşımız burada yaşamaya ahdettik. Bundan sonra da bu bayrağı kimse indiremeyecek, bu ezanları kimse dindiremeyecek."

TSK'NIN MEHTER TAKIMINDAN KONSER

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen anma programına gelen, ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, etkinliğin başlamasını beklerken, 15 Temmuz marşlarını dinledi ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran Takımı'nın gösterisini izledi.

ERDOĞAN KISIKLI'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan helikopterde köprünün üzerinde tur atarak Kısıklı'daki konutuna geçti. 

UÇUŞ YASAĞI

 "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlerin yapılacağı yerlerin de içinde olduğu İstanbul ve Ankara'daki büyük bir bölge görerek uçuş(VFR) yapan helikopter gibi sivil ve görevli olmayan devlet hava araçlarına kapatıldı.

TÜRK BAYRAKLI KAMYON KONVOYU

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde askeri araçların kışlalardan çıkışı engelleyen ve sembol olan kamyonlar, dev Türk bayrakları ile kornalar çalarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçti.

15 Temmuz'da darbeci hainlerin kışlalardan tanklar ve araçlar ile çıkmasını önlemek için kamyonlar günlerce askeriye önlerinde nöbet tutmuştu. O geceden sonra sembol olan kamyonlar, anma programlarının yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçti.

METROBÜS GÜZERGAHI DEĞİŞTİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde İETT, metrobüs ve otobüslerin güzergâh ve sefer saatlerinde değişikliğe gitti. Buna göre Avcılar- Söğütlüçeşme ve Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme metrobüs hatları Fatih Sultan Mehmet köprüsünden sağlanacak.

YORUMLAR 51
  • tek gercek allah 6 yıl önce Şikayet Et
    yürüdün mü milletle yürüyeceksin iste baskan iste millet ruh budur iste bu vatan bizim başka gidecek yerimiz yok yeri gelir ölürüz bu vatan için dogarken kefenle doğduk biz bu vatanin tasina toprağına canımızı feda ederiz göz kirpmadan elhamdülillah.
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Batida yine binlerce kisi geldi diyorlar, bu seferde 5 milyon insan gözlerine sigmadi, batida türk kelimeleri ya yamlis tercüme ediyorlar, terörist kelimesi militan ve aktivist/gazeteci olarak tercüme eden bir batak BATI, 5 ve ya 6 milyon insan binlerce insan olarak tercüme ediliyor
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürüdünmü Milletle yürüyeceksin,..Teröristlerle,Terörist marşı söyleyerek değil ? :)
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Amerika,Avrupa,BBC,CNN,Fetö,Pkk,Hdp,Chp, iyi izleyin?!? ...Bu Türk Milletinin Gövde gösterisidir.
    Cevapla
  • Harun DOĞRU 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyeceksen Millet Yürüyecek Arkandan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler