Şehit annesi elindeki bu zincirle konuştu!

15 Temmuz'da Ankara'da şehit düşen Balıkesirli polis Turgut Solak'ın annesi Şeküre Solak, demokrasi nöbetine hayvan zincirini eline alarak katıldı.

GİRİŞ 16.07.2017 07:09 GÜNCELLEME 16.07.2017 07:31
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de tutulan demokrasi nöbetine 15 Temmuz'da Ankara'da şehit düşen Turgut Solak'ın annesi Şeküre Solak ve babası Hayati Solak damga vurdu.

Vali Ersin Yazıcı'nın platforma çağırdığı anne ve baba duygu ve düşüncelerini demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaş ile paylaştı. Baba Hayati Solak, "Ben Turgut Solak'ın babasıyım. Demokrasi nöbetine hoşgeldiniz. Bu teröristlerde müslüman kanı yoktur. Bir Turgut'u şehit ettiniz, binlerce Turgut yetişiyor" dedi.



BİZE TESLİM EDİN

Turgut Solak'ın annesi Şeküre Solak, "Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şerefsizler yüzünden şehit olan Turgut Solak'ın annesiyim. Bizi onurlandırdınız, çok duygulandım. Bu gece benim en karanlık, en kötü gecem. Ayrıca en huzurlu, en mutlu gecem. Yavrum, bu gece şehadet şerbeti içti. Alnımız açık, başımız dik. Başı eğik olan hainler, şerefsizler şu kadarcık yüreğiniz varsa şerefsiz FETO haini Amerika'ya kaçtın gittin. O şerefsizi bize teslim edin" dedi.

ÇANTASINDAN ZİNCİRİ ÇIKARDI VE...

Yanında getirdiği poşetin içinden önce eldiven çıkartarak eline takan Anne Şeküre Solak, ardından poşetin içinden büyükbaş hayvanların bağlandığı bir zincir çıkarttı. Konuşmasına devam eden Solak, "Amerika köpeğini bize verin. O şerefsizlerin mikropları elime bulaşmasın diye eldiven taktım. Onları bize teslim edin şunları hayvan zinciri ile bağlayalım. Biz nasıl hayvanları satarken hayvanları bu zincirlerle çekiyorsak, onları da böyle çekelim. Ucu çivili sopalarla onları dürtelim. Onların koca kulaklarını kesip, gözlerini de oyalım. Biz yavrularımızı vatan haini olarak yetiştirmedik. Vatana millete hayırlı evlat yetiştirdik. Şükürler olsun 'vatan haini' dedirtemediler" şeklinde konuştu.

SALON İDAM SLOGANLARI İLE İNLEDİ

Anne Şeküre Solak'ın konuşması 'İdam isteriz' sloganları ile kesilirken, vatandaşlar uzun süre Anne ve Baba Solak'ı alkışladı.

YORUMLAR 35
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    idam isteriz diyenler referandumdan önce söz verildi referandum sonrası sn cumhurbaşkanı yetkilerini kullanmaya başladı hsyk yı değiştirdi başka atamalar yaptı demekki referandum yetkilerini kullanmaya başladı tek başına idam tasarısı sunabilir meclise veya akp nin başına geçti neden akp milletvekillerine idam tasarısı hazırlayın meclise sunun demiyor ülkemizde idam uygulanamaz boşuna beklemeyin idam uygulanmadığı sürece TERÖR CİNAYET TECAVÜZ UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI DA BİTMEZ İDAM KAPSAMINA ORGAN TİCARETİDE EKLENMELİ KUSURLU TRAFİK KAZALARINDA ÖLÜME SEBEBİYET VERMEKTE CİNAYET KAPSAMINA ALINMALI AMA MALESEF BOŞUNA KİMSE BEKLEMESİN BUNLARI SORGULAYALIM LÜTFEN
    Cevapla
  • musa akarsu 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet idam konusunda çok pasif kalıyor. Mecliste 550 tane gereksiz şahsiyet besliyoruz. İdam için 550 kişiden bir tane bile meclise önerge verebilecek babayiğit çıkmadı, biz mi önerge vereceğiz?
    Cevapla
  • cengiz fidan 6 yıl önce Şikayet Et
    zalimler için yaşasın cehennem. bu dünyada da cezalarını cekecekler inşaallah..
    Cevapla
  • eski yeni 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyadaki soğuk zincir onlara madalya gibi gelir cehennem de ateşten korda zincirler daha çok yakışacak şüpheleri olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi