Abdüllatif Şener şoke oldu

Ayyıldız Tim adlı hacker grubu 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili skandal bir mesaj yayınlayan Abdüllatif Şener'in Twiter hesabını ele geçirdi.

Abdüllatif Şener şoke oldu
Abdüllatif Şener şoke oldu
GİRİŞ 17.07.2017 10:57 GÜNCELLEME 17.07.2017 11:01
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Ayyıldız Tim adlı hacker grubu FETÖ’cü teröristlerin gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin yıldönümünde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden skandal bir mesaj yayınlayan 15 Temmuz’u kutlamadığını ifade eden Abdüllatif Şener’in hesabını ele geçirdi. Ayyıldız Tim haberi hacklenen hesaptan attığı “Bu hesaba 15 Temmuz şehitlerimiz gazilerimiz ve demokrasiye inanan Türk milleti adına el konulmuştur.’ mesajıyla duyurdu. 

HACK SONRASI SÜRPRİZ TWEETLER

Abdüllatif Şener’in sosyal medya hesabının ele geçirilmesi sonrası hesaptan çeşitli paylaşımlar yapıldı. Yayınlanan mesajlarda ''Sn.Cumhurbaşkanımız bana ve ekibime vermiş olduğu desteği bu zamana kadar hep yanlış kişilere inanarak kötüye kullandım. Bundan sonra kendileri de eğer kabul ederlerse siyasi hayatıma yine Ak Partide devam etmek istiyorum. Dun gece 15 Temmuz kutlamalarındaki birlik beraberliği görünce atmış olduğum saçma tweet içinde tüm halkımızdan özür diliyorum. Allah beni affetsin. İran ın Katil Esad ın oyuncağı oldum. Vaadettikleri paraları da vermediler.'' İfadeleri kullanıldı. 

YORUMLAR 58
  • Yilmaz Almanya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar VATAN HAİNLERİDIR biz Almanya'da yaşıyoruz ama ruhumuz kalbimiz hep VATANLA CANIM SANA FEDA OLSUN TÜRKİYEM. **********
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahınıza gurban. Böyle devam edin süpersiniz "AYYILDIZ TİM"
    Cevapla
  • ALİ. 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtır.
    Cevapla
  • Dağlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldız TİM, Allah sizden razı olsun, bu milletin ulaşamadığı yerlere ulaşıp hakettiği cevabı vermeniz bu millete yapılan en büyük hizmettir. Ama yeterli mi, değil... Hala mecliste olupta bu milletin ekmeğini yiyip, hainlik yapan bir yığın siyasiler var. Terör yanlılarına arka çıkan siyasilere de bir el atsanız olmaz mı. Sizleri seviyoruz aslanlarım.
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel beyinlerden Allah bin kere razı olsun beyninize ve ellerinize kuvvet canlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!