Kahraman Halisdemir'in heykeli açıldı

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in, memleketi Niğde'de dikilen heykelinin resmi açılışı yapıldı.

GİRİŞ 17.07.2017 13:57 GÜNCELLEME 17.07.2017 14:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Niğde Belediyesi tarafından yaptırılan heykel 21 Şubat'ta şehidin adını taşıyan Ömer Halisdemir Meydanı'nda dikildi.  Boyu 6 metre olan arkasında 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet' yazan heykelin bugün açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, kahraman şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Tüm şehitlerimiz göstermiş oldukları cesaretten dolayı saygıyla şükranla anıyorum. Bu heykel Ömer Halisdemir'in hatırasını yaşatmak için şehitlerimiz hatırasını yaşatmak için dikilmiştir. Bu direnişi tüm kurumlarımıza gelecek nesile anlatmak için dikilmiştir" dedi.

Törende konuşan Hasan Hüseyin Halisdemir, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların heykelin açılışı yapıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • heykel 6 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl ömer halis demir ya... hiç alakası yok. buna nasıl izin verdiler anlamıyorum
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    BU KIME BENZIYOR? ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR İLE ILGISI YOK! HİÇ BENZEMİYOR! Ustelik mantik olarak hatali...Heykelin ayaklari altinda bayrak ciğneniyor. Destan yazan şehidimize kendi memleketinde yapilan buyuk saygisizlik... Bir Allahin kulu demedi mi? BU KIME BENZIYOR? ÖMER HALİSDEMİR İLE ILGISI YOK!
    Cevapla
  • bilsen 6 yıl önce Şikayet Et
    Denilir ki lat, menat ve uzza isimleriyle İslamiyet ten önce tapılan putların da, geçmiş dönemlerde yaşayan ve iyi insanlar olup; unutulmamaları için kendi adlarına dikilen anıt - heykel olmaları, onları sonraki gelen insanlar tarafından bunlara tapılan birer put haline getirmiştir. Artı dinimizde suret - heykel caiz değildir vesselam. Yok mu bu durumu yetkili merciilere usülünce anlatacak bir kişi - cemaat - kanaat önderi vs.
    Cevapla
  • ahh ahh 6 yıl önce Şikayet Et
    heykel haram dinimizde
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    açılışa bir tane rütbeli yetkili asker katılmamışmı şehidimizin mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço