Oğlunu şarj kablosuyla boğdu! İfadesi kan dondurdu

Zonguldak'ta 3 yaşındaki oğlunu cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldüren kadın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi.

GİRİŞ 17.07.2017 15:38 GÜNCELLEME 17.07.2017 16:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'ne bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde 3 yaşındaki oğlu Emir Can A.'yı cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldüren 25 yaşındaki Gülveren A., hastanedeki tedavisi ardından jandarma kontrolünde Bolu İzzet Baysal Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi. 

Geçen 12 Temmuz'da meydana gelen olayda, garson Gülveren A., servis şoförlüğü yapan 26 yaşındaki eşi Olcay A.'nın ekmek almak için bakkala gitmesi ardından yatak odasının kapısını kilitleyip oğlu Emir Can'ı cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdü. Ardından ilaç içip bileklerini keserek yaşamına son vermek isteyen Gülveren A., pencereden giren eşi Olcay A.'nın çağırdığı ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yoğun bakımda tedaviye alınan Gülveren A., hayati tehlikeyi atlattı.

'EŞİM BOŞANMAK İSTİYORDU, ÖLMEK İSTEDİM'

Yoğun bakımdan çıktıktan sonra hastanede jandaramaya ifade veren Gülveren A., ailevi problemleri olduğunu ve eşinin kendisinden boşanmak istediğini ileri sürerek, "Eşim benden boşanmak istiyordu. Ölmek istedim. Ölürken oğlumu da yanımda götürmek istedim" dedi.

Tedavisi tamamlanan Gülveren A.'nın, ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edtilmesi kararlaştırıldı. Savcının onay vermesi ardından Gülveren A., jandarma eşliğinde ambulansla Bolu İzzet Baysal Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    maneviyat önemlidir. maneviyat olmadı mı her şeyiniz tam olsa da siz öyle sanırsınız ama aslında herşey eksiktir. ekonomi evler yatlar katlar arabalar yazlıklar maneviyat olmadı mı beş kuruşluk hükmü yoktur. kalplerde huzur mutlulukta yoktur. Çünkü Kalpler yalnız Allah' ı zikretmekle mütmain olur. analar önemlidir. bir milletin düzelmesinde anaların payı büyüktür.
    Cevapla
  • hayat 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın hiç mi şuçu yok.
    Cevapla
  • asd 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam çok kötü birşey yaptı ve bunun psikolojisi yetecek bu kadına ve kendini yine öldürmeye çalışacaktır ama tevbe kapısı açık unutmamak gerek..
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam!
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    anadan haric heryin ötesinde bu cani yaratik,nice analar var yalniz cocuklarina analik babalik abilik,ablalik yapipda zor durumlarda yetesitirenlerda ana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'