FETÖ'cü eski müdür: Bu yapıdan tiksiniyorum

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında açılan davada tutuklu yargılanan Kayseri'nin Bünyan İlçesi eski Emniyet Müdürü Ahmet Soner Yiğit, tahliye edildi.

GİRİŞ 18.07.2017 14:08 GÜNCELLEME 18.07.2017 14:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yiğit, ''Bu yapıdan tiksiniyorum ve çökertilmesi için elimden geleni yapmaya hazırım'' dedi. Yiğit, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına tutuklu eski Emniyet Müdürü Ahmet Soner Yiğit ve avukatı katıldı. Duruşmada davaya ilişkin son sözleri sorulan Yiğit, yıllardan bu yana devlet için çalıştığını ve hiçbir zaman devletine zarar vermek amacında olmadığını söyledi.

Telefonunda örgütün kriptolu haberleşme programı 'ByLock' bulunan Yiğit, ''Etkin pişmanlıktan yararlanmak ve bu örgütle ilgili bildiklerimi sayın mahkeme heyetiyle paylaşmak istiyorum. Bu yapıdan (FETÖ/PDY) tiksiniyorum'' dedi. Mahkeme heyeti, Ahmet Soner Yiğit hakkında şartlı tahliye kararı verdi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ise meslekten ihraç edilen Balıkesir Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve SEBGİS görüntülü sistemle duruşmaya katılan eski polis Gazi Kahya, 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yine 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, eski polis memuru Mustafa Kaya, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevinde yattığı süre gözönüne alınan Kaya hakkında şartlı tahliye kararı verildi. 

YORUMLAR 1
  • mustafa yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    kayseri eski asker hastanesinde neden fetö soruşturması yapılmıyor? yetkili kişler sizin göreviniz ne?illa Reis den talimat mı bekliyorsunuz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi