Aydın'da feci ölüm!

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, su bulmak için kazdıkları kuyuda göçük altında kalan 64 yaşındaki Mehmet Çolak öldü, damadı 35 yaşındaki Muhammet Baytekin yaralandı.

Aydın'da feci ölüm!
Aydın'da feci ölüm!
GİRİŞ 19.07.2017 11:50 GÜNCELLEME 19.07.2017 11:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nazilli'nın kırsal Ovacık Mahallesi'nde çiftçi, evli ve 3 çocuk babası Mehmet Çolak, dün saat 20.30 sıralarında, Küplü Mevkii'ndeki arazisinde kepçe operatörü olan damadı Muhammet Baytekin ile su bulmak için kuyu kazmaya başladı. Bir ara eğimli  arazide kazdıkları kuyunun içinde kazma ve küreklerle çalışmayı sürdüren damat-kayınpeder göçen toprağın altında kaldı.

Muhammet Baytekin, kendi çabaları ile göçük altından kurtuldu, kayınpederi Mehmet Çolak ise, yaşamını yitirdi. Baytekin'in durumu bildirmesi üzerine gelen Jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri, köylülerinde yardımıyla Çolak'ın cesedini göçük altından çıkardı. Jandarma ve savcının incelemeleri ardından Çolak'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Baytekin ise, kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Baytekin'in sağlıkdurumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 1
  • öbc 6 yıl önce Şikayet Et
    kepçeyle su aranmaz gömü aranır bulamadan gitmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...