Dünyaca ünlü dizide kirli algı operasyonu

ABD dizisi "Shooter"da, DEAŞ saldırısı düzenleyen bir grup terörist, örgütün içindeki Türk hücre olarak gösterildi.

GİRİŞ 20.07.2017 07:02 GÜNCELLEME 21.07.2017 11:00
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ABD yapımı 'Shooter' dizisinin yeni başlayan ikinci sezonunda, Almanya'da kanlı bir terör saldırısı gerçekleştiren DEAŞ'lı teröristler Türklerden oluşan bir hücresi olarak gösterildi.

SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDEKİ SAHNE TEPKİ ÇEKTİ

2007 yapımı olan ve eski bir deniz komandosunun içine düşürüldüğü ABD Başkanı'na suikast komplosu karşısında adını temize çıkarmak için verdiği mücadeleyi anlatan, 'Shooter' (Nişancı) filminin dizi uyarlaması yeni sezonuna tepki çeken bir sahneyle başladı.

SALDIRGANLAR DEAŞ'IN TÜRK HÜCRESİ OLARAK GÖSTERİLDİ

Hürriyet'ten Volkan Şahin'in haberine göre; Dizinin 2. sezonunun ilk bölümünde, Almanya'da polis kılığına girerek ABD askerleri tarafından düzenlenen bir madalya törenine saldıran DEAŞ'lı teröristler, örgütün Türklerden oluşan bir hücresi olarak gösterildi.

"DEAŞ'IN ÜSTLENECEĞİNDEN EMİNİM"

Dizide senaryo gereği olay sonrası cesetlerin başında konuşan bir kadın asker, 'saldırganların kimliklerinin tespit edildiğini ve Türk olduklarını' söylüyor. Diğer asker ise, 'saldırıyı DEAŞ'ın üstleneceğinden eminim' yanıtını veriyor.

Bu sahne Türk izleyiciler tarafından büyük tepki çekerken, ilk sezonu ABD'de geçen dizinin ikinci sezonunun bu konu etrafında ilerlemesi bekleniyor.

YORUMLAR 33
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD. yeni nesil gençlerine, Türkleri düşman olarak yetiştiriyor bu kadar basit.
    Cevapla
  • Zekeriya 6 yıl önce Şikayet Et
    yeni düşman biz olacağız demek ki... Allah yardımcımız olsun. Hollywoodun devletin bilinç altı propagandasını yaptığını hepimiz biliyoruz
    Cevapla
  • TOSUN 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar yalanlarla seneryo yaziyor insanların bilinç altına türkleri terorist gösteriyor. bizimkiler oturuyor süriyede amerikanin yaptıklarını film yapsalar dunyada gişe rekorları kırar ve gerçek olaylar
    Cevapla
  • Göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yaman çelişki ki deaş pkk aklınıza ne kadar terör örgütü geliyorsa hepsinin kullandığı silahlar Amerikan kaynaklıdır şimdi terörü besleyen kim
    Cevapla
  • kesin 6877 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyada olan terörist devletler 1.ABD 2.Israil 3.Inglitere . bütün dünyaya teröristleri bu ülkeler üretiyor gönderiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler