Türk İHA'ları bomba yağdırdı: Hepsi öldürüldü

TSK, Hakkari ve Kuzey Irak'daki PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini, operasyonlarda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk İHA'ları bomba yağdırdı: Hepsi öldürüldü
Türk İHA'ları bomba yağdırdı: Hepsi öldürüldü
GİRİŞ 20.07.2017 15:59 GÜNCELLEME 20.07.2017 16:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda, Kandil'de 4 terörist etkisiz hale getirildi.

HAKKARİ'DE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

Hakkari'deki Kavaklı Bölgesi'nde insansız hava aracı ile tespit edilen PKK'lı 3 terörist F-16 savaş uçaklarıyla yapılan hava harekatında etkisiz hale getirildi.Hakkari Valiliği, Kavaklı bölgesinde etkisiz hale getirilen PKK'lılarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "20.07.2017 günü Hakkari İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kavaklı Çoban Dağı arasında İHA ile tespit edilen 3 bölücü terör örgütü mensubu F-16 savaş uçakları ile yapılan hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.  

YORUMLAR 2
  • ozgur ata 6 yıl önce Şikayet Et
    hainlerin "gerillaTV" diye bir kanallari var, orda askerlerimize karsi kurulan pusular, oldurulen askerlerimiz, dusurulen kobralarimizla ilgili bir suru yurek yapan paylasim var. Demem o ki teknolojiye yatirim yapip zaiyatlarimizi minimuma indirmeliyiz. Evlatlarimizi oraya gondermek yerine iha'larimizi, uydularimizi, robot askerlerimizi vs bu seytanlarin uzerine kabus gibi cokturelim.
    Cevapla
  • Lapsekili 6 yıl önce Şikayet Et
    Teslim ol dememeli güvenlik güçlerimiz. İndir yere yapıştırsınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!