FETÖ sanığından Gülen'e çağrı

FETÖ sanığı Erkan P, terörist başı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye gelip hesap vermesini istedi.

FETÖ sanığından Gülen'e çağrı
FETÖ sanığından Gülen'e çağrı
GİRİŞ 20.07.2017 23:07 GÜNCELLEME 20.07.2017 23:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına ilişkin davada savunma yapan tutuksuz sanık Erkan P, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye gelerek herkes gibi hesap vermesini istedi.

"FETÖ İÇİNDE YER ALDIM"

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen tutuksuz sanık Erkan P. de "cemaat" olarak anıldığı dönemde FETÖ yapılanmasında yer aldığını kaydetti.

Kayseri'de "cemaat evleri"nde kalmaya başladığını, sürekli ev değişikliği nedeniyle bu evlerin adreslerini hatırlayamadığını kaydeden Erkan P, "Allah rızası" düşüncesiyle faaliyetlerde bulunduğunu savundu.

"3'Ü PİLOT, 5 SUBAYDAN SORUMLUYDUM"

O dönemlerde Akıncı Üssü'ndeki mahrem yapılanma kapsamında, üçü pilot, beş subaydan sorumlu olduğunu kabul eden Erkan P, 2013'te ailevi sebeplerden dolayı FETÖ ile bağını kopardığını anlattı.

FETÖ'nün "cemaat" olarak bilindiği dönemde, bu yapıyla bağlantılı tanıdığı kişilerin terörist olmadığını, kendisinin de böyle bir düşünceyle hareket etmediğini iddia eden Erkan P, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra "cemaat"in bir terör örgütü olduğunu anladığını söyledi.

"PENSILVANYA'DAKİ TÜRKİYE'YE GELİP, ADALETE HESAP VERSİN"

Kanlı darbe girişiminin faili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye gelerek adalete hesap vermesini isteyen Erkan P, "Pensilvanya'daki (FETÖ elebaşı Gülen) gelip cezaevindeki insanlar ne çekiyorsa o da çeksin. Gelsin insanların yaşadıklarını görsün. Öyle sürekli susmakla bir şey olmayacağını ben anladım ve bildiğim her şeyi anlattım." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ yü anlamayanlar, seccadedeki resmine baksınlar. ne diyor fetö: " seccadeyi bile ayakkabılarımla eziyorum. daha ne yapayım" . başka söze gerek varmı?
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Hala bu münafığın peşinden giden varsa Allah belasını versin.
    Cevapla
  • Kalender 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu fetöş görevini yapıyor, İslam düşmanlığını layıkıyla yapıyor ama bizim şu avanaklar hala bu kardinale inanıyorlar ya en çok zoruma o gidiyor.
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    ifadenin yarısı yalan ve palavra, en ağır ceza verilmeli bu namussuzlara
    Cevapla
  • 1302HUD 6 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ettiniz mi bu herifin anlında bir işaret var. Lanetlenmiş gibi.
    Cevapla
  • adems 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanetlenmek basit tabirle dışlanmak demektir bunun işareti olmaz hayatta iken insanlar dışlamalı tevbe edip insanlara da pişmanlığı ifade ederse gereğini de yaparsa başka. Ahiretteki dışlanma ise daha beterdir.
    Cevapla
  • tek gercek allah 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzünü bile gormek canimi sıkıyor melun gavur gavur seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor