Bodrum'da halk sokağa döküldü! Şok iddia

Hastane bahçesinde UMKE ekipleri müdahale çadırları kuruyor. Bu arada, bazı bölgelerde deniz seviyesinin yükseldiği iddiaları halk arasında paniğe neden oldu.

GİRİŞ 21.07.2017 13:43 GÜNCELLEME 21.07.2017 14:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saat 01.31 sıralarında meydana gelen depremin ardından ilçedeki tüm hekimler göreve çağrıldı. Bölgede çalışmalar devam ediyor. Bodrum Kaymakamlığı evlere girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. 

Bodrum açıklarında 10 kilometre derinlikte meydana gelen 6.3 şiddetindeki depremin ardından ilçede yaşayan herkes binalardan çıktı. Turizm sezonu olması dolayısıyla yoğunluğun oldukça fazla olduğu Bodrum’da şu an itibariyle deprem sırasında atlama ve düşme neticesi yaralanan vatandaşlar Hastaneye kaldırıldı. Depremin hemen ardından Bodrum Devlet Hastanesi tahliye edilirken, yaralılara da hastane bahçesinde müdahale ediliyor. Bu arada yaralananların çoğunun ayağında sıkıntısı olduğu ve bu kişilerin ayaklarının alçıya alındığı görüldü.

Hastane otoparkı tahliye edildi

Depremin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi Otoparkı’nda bulunan tüm araçlar tahliye edildi. Bölgeye gelen UMKE ekipleri tarafından hastane bahçesine acil müdahale çadırları kurulmaya başlandı.
  Bu arada, bazı bölgelerde deniz seviyesinin yükseldiği iddiaları halk arasında paniğe neden oldu. Öte yandan, Bodrum Kaymakamlığı tarafından vatandaşların binalara girmemesi yönünde uyarılar yapılıyor. Depremin en çok hissedildiği bölgelerden biri olan Bitez ve Akyarlar'da elektrikler kesilirken, telefon hatlarının da zaman zaman kesintiye uğradığı Bodrum Yarımadası'nda panik devam ediyor.

YORUMLAR 6
  • muaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah uyarıda bulunuyor anlayana tabi.
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gunay sadece Bodrum'da mi isleniyor? Sacmalamayin...
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Günah her yerde tabii ki ama; BURALAR GÜNAHIN BABA YERLERİ dikkatini çekerim
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    gece Antalya'da hissettim.kaldığımız otelde güm diye binaya vururcasına hissettirdi.oradan buraya bu kadar kuvvetli olması ürkütücü.
    Cevapla
  • Guest 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah günahların çok işlendiği yerlere bir musibet yollarki insanlar kendine çeki düzen versin diye
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye