Büyükada'daki toplantı! 4 kişiye yakalama kararı

Büyükada'da gözaltına alınan 2'si yabancı uyruklu 10 şüpheliden 6’sı tutuklanmıştı. Serbest bırakılan 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

GİRİŞ 21.07.2017 17:02 GÜNCELLEME 21.07.2017 17:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Büyükada'da gözaltına alınan 2'si yabancı uyruklu 10 şüpheliden 6’sı tutuklanmıştı. Serbest bırakılan 4 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yakalama kararı çıkarıldı.

Adalar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 5 Temmuz'da Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Büyükada'da gözaltına alınan ve daha sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen, biri Alman ve biri İsveç uyruklu, 10 şüpheliden 6'sı 'silahlı terör örgütüne yardım etmek' suçu kapsamında tutuklanmış, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

4'Ü HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Edinilen bilgiye göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca serbest bırakılan şüpheliler Nalan Erkem, Şeyhmus Özbekli, Nejat Taştan, İlknur Üstün hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

SABAH

YORUMLAR 27
  • lefter 6 yıl önce Şikayet Et
    Serbest brakani tutukla net....yav toplanti basiliyor neden orda olduklari belli, 4 kisi serbest....olacak iş degil....
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Fareye kaç kediye tut nasıl bir sistem yaa soruşturma hele ki devletin bekasi başkanı kastedenleri nasıl bırakıyorlar anlamıyorum inanın şüphe ediyorum artık
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bumu bir gün önce casusu bırak sonrada arabul polisin günahı ne serbest bırakanın içeri girmesi gerekir bu hakim savcının adaleti kaç numarada çalışıyor anlaşılır gibi değil
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin işi uzun bu örgüt işleriyle eskilerin dediği gibi kavun deyilki kokluyarak anaşılsın hadi bu 10 kişiyi yakaladılar 80 milyonun içinde kimbilir daha ne hayinler var Allah kolaylık versin benim acıdığım kurunun yanında yaşda gidiyor onlara yazık.
    Cevapla
  • bunuda iletebilirsin 6 yıl önce Şikayet Et
    bay bay- geçmişte müstemleke olmanın getirmiş olduğu kararsızlık tutarsızlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı