Ortalık bir anda karıştı! Ölü ve yaralılar var...

Samsun'un Çarşamba İlçesi’nde iki grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Birbirlerine ateş eden iki grupta 2 kişi öldü, 1’İ ağır 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 23.07.2017 08:50 GÜNCELLEME 23.07.2017 08:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay bu gece Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde yürüyen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancayla ateş etti. Ortalık biranda savaş alanına döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 



Olayda yaralanan Göktuğ Tekcan, Alpuğ Tekcan ve Murat Aşar ile karşı gruptan Salih Semercioğlu ve Mehmet Semercioğlu ambiulanslarla götürüldükleri Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.



Doktorların tüm müdahalesine rağmen Murat Aşar,  Alptuğ Tekcan, Göktuğ Tekcan ve Salih Semercioğlu, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Semercioğlu'nun ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 26
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün delinin biri geldi yanıma dediki Türkiyede yasalar çok saçma şimdi ben seni öldürsem 10 sene yatar çıkarım....
    Cevapla
  • memet 6 yıl önce Şikayet Et
    ölenlerin face sini inceledim.kurtlar vadisi tarzı yaşayan gençler.Resmen ölüm geliyorum demiş.ben samsunda yaşamıyorum merak edip profillerine baktım sadece.Ancak su testisi su yolunda kırılmış .Yazık olmuş gençlere aileler çocuklarına kabadayı olmayı değil adam olmayı öğretmelidirler.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay farklı Samsunlular bu aileyi tanır ayrıca çarşamba yasanilacak en güzel yerlerden biridir bilip bilmeden konusmayin
    Cevapla
  • Tr-1 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayatini susayanlara Normal hicde acimiyorum hatta baskalarina zarar vermeden olaylar olduysa iyi olmus diyorum. Satirli bicakli tabancali yav Arkadas kendine güvenen cikar cayira kimse zarar görmez hic yoksa ölüm olmaz sonrada Arkalarindan colukcocuk analar babalar aglamaz siz Erkekmisin Lan iki tarafda elinde silah Dayilik ismi bu kafa yapisi hadi bakalim simdi öteki tarafda hesap verin nasil vereceksiniz onu düsünseler böyle yapmazlar. Her zaman derim her pantolon giyen erkek deyildir su zamanda kadinlarda giyiyor ayirt edemiyorsun Adammi Karimi..
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle bu samsun çarşambaya müdahale edilmelidir.Devlet buraya duyarsız kalmamalıdır.Bu eşkiya ve mafya bozuntularına çok çok ağır cezalar verilmelidir.
    Cevapla
  • köksal akın 6 yıl önce Şikayet Et
    senin devletin önce güneydoğuda askerine polisine siviline memuruna sahip çıksın, bu amaçla politikaları geliştirsin, sınır yol geçen hanı, dağların her bir noktası köstebek yuvası hain dolu,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...