Ankara'da panik! Alevler 10 metreye ulaştı

Ankara'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı, alevler 10 metre yüksekliğe ulaştı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

GİRİŞ 23.07.2017 11:13 GÜNCELLEME 23.07.2017 11:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 09.00 sıralarında Keçiören ilçesine bağlı Etlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediye ekiplerinin yol çalışması esnasında kepçe operatörü yanlışlıkla doğalgaz borusunu deldi. Şiddetli patlamanın meydana gelmesi ile birlikte borudan alevler yükseldi. Vatandaşların ve belediye çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.



Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yaklaşık 10 metre yüksekliğe ulaşan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.Çevre apartmanlarda yaşayan vatandaşlar kendi imkanlarıyla binalardan tahliye oldu.

YORUMLAR 2
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı ekipler de geçen su çalışması yaparken elektrik kablolarını kesip semtimizi ramazan ayında 2 gün elektriksiz bırakıp birde üstüne pişkin pişkin açıklama yapmıştı. Ankara'da artık bir şeylerin değişmesi şart..
    Cevapla
  • acınacak halimize 6 yıl önce Şikayet Et
    itfaiyeyi eğitmezsen hangi yangında ne yapılacağını virgülüne kadar kitaplaştırmazsan böyle abuk sabuk sahneler olur. O yangını söndürmenin tek yolu gazı kesmek. Alevleri söndürdün ama gaz bölgeye yayılmaya devam edecek ve tek bir kıvılcamda bomba gibi patlayacak veya halkı zehirleyecek. Bunu bilmeyen adamları itfaiyeci yapmışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı