Başbakan Yıldırım'dan Mescid-i Aksa çıkışı

Başbakan Binali Yıldırım'dan Mescid-i Aksa'yla ilgili sosyal medya hesabından önemli paylaşımlarda bulundu.

Başbakan Yıldırım'dan Mescid-i Aksa çıkışı
Başbakan Yıldırım'dan Mescid-i Aksa çıkışı
GİRİŞ 23.07.2017 13:25 GÜNCELLEME 23.07.2017 13:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, Twitter hesabından Mescid-i Aksa'da yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mescid-i Aksa'ya girişlerin kısıtlanmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Başbakan, İsrailyönetiminin bu yanlıştan dönmesi gerektiğini savundu.

Başbakan Yıldırım, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; "Terör, tüm insanlık için ortak tehdittir. Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Herhangi bir nedenle Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişlerinin kısıtlanması asla kabul edilemez.

İSRAİL BU YANLIŞTAN GERİ DÖNSÜN

İsrail yönetiminin İslam aleminin hassasiyetlerini gözeterek bir an önce bu yanlıştan geri dönmesini bekliyoruz.

MUSEVİ VATANDAŞLAR TOPLUMSAL ZENGİNLİK

Yüz yıllardır birlikte yaşadığımız Musevi vatandaşlarımız, toplumsal zenginliğimizin en önemli unsurlarındandır. Bizler; din, mezhep, dil ve ırk ayrımı yapmaksızın farklılıkları zenginlik addeden bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu nedenle Musevi vatandaşlarımızın ibadethanelerine yönelik eylemleri doğru bulmuyor, vatandaşlarımızı itidalli olmaya çağırıyoruz."

YORUMLAR 19
  • Rafet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey , müslüman devleti yönetenler size sesleniyorum . Mahşer günü bunun hesabını nasıl vereceksiniz ALLAHU C.C . Harekete geçsenize . En azından (buğuz edin ) bu kadar acızmısınız .
    Cevapla
  • Rafet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey siyonistler , ey peygamber katılleri . Allah c .c bir kavmi nasıl yok ettıyse sizde yok olacaksınız bu yeryüzünden bır gün .
    Cevapla
  • erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yapıtıgı tam bir hainlik Allah inşallah cezalarını verecek , hayırdır siyaset olarak İsrail özür dilemiş ve anlaşma yapmıştık.
    Cevapla
  • Maveraünnehir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rızası için basiret gözünüzü gönül gözünüzü açın ey devlet büyükleri Dünya müslümanlarından sizlerde bizlerde sorumluyuz.Bugün Kudüs ise yarın Türkiye.Dünya İslam Orduları birleşip kafirin karşısına dikilmediği cenke tutuşmadığı sürece rahatlık aramayın kardeşlerimiz zulüm altında iken kimse bulunduğu konumdan huzur ve hayır göremez.Müslüman kardeşlerimiz rahat degilken yönetenler ve halk da rahat edemez...
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Evlatlarımızın torunlarımızın vatan millet ve dinimizin selamet bulmasını gerçekten istiyorsak bugün kardeş ülkelerin içine düştüğü ahval bizi endişelendirmeli yardım etmeliyiz dünya müslümanları birlesip birseyler yapmaz ise küffarın belini kırmaz ise maalesef yarınlar cok geç olacak sırayla geliyorlar..Bugün Kudüs ise yarın hedef Allah korusun Türkiye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı