MHP'li Başkan'ın akrabasını şehit ettiler

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Çalca Köyü Güvenli Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından evinden alınan, evli ve 3 çocuk babası Sami Çifçi, silahla vurularak şehit edildi.

MHP'li Başkan'ın akrabasını şehit ettiler
MHP'li Başkan'ın akrabasını şehit ettiler
GİRİŞ 23.07.2017 16:48 GÜNCELLEME 23.07.2017 17:06
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Olay, Güvenli Mezrası'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. MHP Şemdinli İlçe Başkanı Erhan Eren'in kayınbiraderi olduğu belirtilen, araçla gıda taşımacılığı yapan Sami Çiftçi, evine gelen bir grup PKK'lı terörist tarafndan silah zoruyla alınıp, mezra dışına çıkarıldı.

Çifçi, burada başına sıkılan kurşunla şehit edilirken, cenazesi ise silah sesi üzerine bölgeye giden yakınları tarafından bulundu. Güvenlik güçlerine haber verilmesini ardından Çiftçi'nin cenazesi Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilirken, kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 78
  • ali asker 6 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçilik orada. buradakiler hikaye.
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu it sürüsü bölgede güç olursa kendisi gibi düşünmeyenlere nefes aldırmaz. Allah rahmet eylesin. Yakınlarının ve Milletimizin başı sağolsun.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan rahmet diliyorum milletimizin başı sağ olsun. Kafirlerin maşası olan bu hainleri, destekçileri ile beraber Rabbim El-Kahhar ismi şerifi hürmetine kahrı perişan etsin. Amin
    Cevapla
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    olan yine zavali kürtlere oluyor ondandırki pkk kürtlerın degil türk solunun bekcileridirler
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Küfrün bekçisi desen daha bir isabetli olurdu. Farkında olmadan veya olarak yapılmış ve de ayrımcılık kokan bir yorum olmuş maalesef.
    Cevapla
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun komünist PKK! Adi alçak Amerikan emperyalizminin Ortadoğuda ki hain işbirlikçileri. Sosyalist ve Komünist Kürt solu Kobanide, türk soluda gezi olaylarında emperyalizmin paralı satılık komprador uşaklığını yaptılar. Sosyalistler ve Komünistler kuzey Koreye gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor