Enver Yılmaz kavganın sebebini açıkladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Aybastı Perşembe Yaylası’nda meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 24.07.2017 16:39 GÜNCELLEME 24.07.2017 20:31
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Ordu Belediye Meclis toplantısında düzenlediği basın toplantısında Aybastı Perşembe Yaylası’nda meydana gelen olayla ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Emniyet Müdürü’nün yeri ön sıranın bir arkasıydı. Ancak kendisi, misafir olarak bulunan Şanlıurfa milletvekilinin yerine oturdu. Kendisini ikaz ettim. Bana sinkaflı bir ifade kullandı. Sonra ortalık karıştı ama bu sırada ne benden polislere ne de polislerden bana en küçük bir temas olmadı" diye konuştu.
 

Protokolde kavga çıktı, bakan zor kurtuldu!


SAATLERCE KOLTUĞUN BAŞINDA BEKLEDİ

Ordu Emniyet Müdürü’nün il protokolünde 41. sırada bulunmasına rağmen kendisine bir arka sırada yer verdiklerini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:



"Sabah saat 09.00’dan itibaren Emniyet Müdürü’nün koruması ön sırada bir koltuğu zapt ederek saatlerce başında bekledi. Kendisine bakan beyin hemen arkasında yer verdik ancak kendisi ısrarla milletvekilinin koltuğuna oturmak istedi. Bu esnada biz meydanda değiliz. Biz Emniyet Müdürü’nü protokolden kaldırmadık. Bunun üzerine vali bey, vali yardımcısı arkadaşımıza, bu polise o koltuğu kaldırmak için uğraşıyorlar. Ve şimdi dikkat edin, polis sayısı bazen 8’e çıkıyor. Vali beyi ve bakan beyi karşılamak için kapıdayım. Karşılıyoruz, çiçekleri veriyoruz. Meydanda da biz protokolle beş dakika alanı turluyoruz. Bakan bey, vali bey ve ben protokoldeki yerime oturuyorum. 

'BURASI MİLLETVEKİLİMİZİN YERİ' DEDİM

Benim oturduğumda sağımdaki iki yerde il milletvekili arkadaşlarımız ve Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin bey. Bir gün önceden bildirilmiş ve yer tahsisi yapılmıştır. İl Emniyet Müdürümüz, Urfa Milletvekilimizin yerine hızlıca oturunca ben kendisine ‘Burası milletvekilimizin yeri’ dedim.

 

“SİNKAFLI “GİT, KİMSİN LAN” DEDİ

Bana elinin tersiyle, sinkaflı “git, kimsin lan” deyince orada bir arbede çıktı. Tamamen şahitlidir, arbede esnasında da benimle emniyet müdürü arasında temas dışında, ne polis ne jandarma özel hareketten bana, ne de bizim taraftan fiili bir temas olmamıştır. 

BAŞINDAN BERİ BUNU PLANLIYORDU

Başından beri kurguladığı senaryoyu başlattı. Emniyet müdürü yukarıdan aşağı indi ortalığı karıştırdı, milleti birbirine düşürdü. Kendisi çekildi kenara, tüm jandarma özel harekat milletin seçtiği belediye başkanının üstüne geldi. Arkadaşlarımız Numan Bey'in himayelerinde Fatsa’ya intikal ettiler.

RESMİ BELGE VAR DOKTORLAR RAPOR VERMEDİ

Fatsa Devlet Hastanesi’ne gitti il emniyet müdürümüz. Bu yayınlayacağımız belge resmi belge. Üç tane doktor kendisinin rapor verilebilecek mahiyette bir hasta olmadığını belirtmek suretiyle rapor alamıyorlar, devlet hastanesinden. Şimdi bu doktorumuzun başına bir iş gelirse, raporu vermeyen hastanelerin yöneticilerinin başına bir iş gelirse vah memleketin haline."

YORUMLAR 76
  • şaşkın 6 yıl önce Şikayet Et
    başınız sıkıştı mı yüce millet. sonra milleti unutup, hop orası başkanın, yok bakanın, başbakanın, vekilin. milletin yeri neredeydi?
    Cevapla
  • türkoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Oraya atanan bütün müdürlere aynı hikayeyi okuyor gibi görünüyor
    Cevapla
  • çepni 6 yıl önce Şikayet Et
    Koca vilayeti yönetenlere de bak o koltuğa sen oturdun bu koltuğa ben oturdum diye kavga etmiş.içinde bulunduğumuz durumun özeti
    Cevapla
  • Kör 6 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar
    Cevapla
  • Gerçek 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan emn. müdürüne eskiden kalma hırsını milletin önünde almak istedi ama kamuoyunda kedi kendini mat etti. Başkana hiç yakışmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı