Polis site yöneticisi silahını çekti: Seni sererim

Park yüzünden tartıştığı polis memuru, silah çekti. Üstelik bunu tartıştığı kişinin nişanlısının yanında yaptı. Mustafa Güngül olay yerinden uzaklaşmak zorunda kaldı.

GİRİŞ 25.07.2017 16:29 GÜNCELLEME 25.07.2017 16:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Apartmanın otoparkındaki tartışma adliyelik oldu. Nişanlısının oturduğu sitenin otoparkındaki tartışmada polis yöneticinin silah çektiğini söyleyen şikayetçi o sırada kaskındaki kameranın kaydını da delil olarak savcılığa verdi.

Park yüzünden tartıştığı polis memuru, silah çekti. Üstelik bunu tartıştığı kişinin nişanlısının yanında yaptı. Mustafa Güngül olay yerinden uzaklaşmak zorunda kaldı. Bütün bu yaşananlar kask kamerası tarafından görüntülendi. Güngül, 13 Temmuz'da yaşanan olayın ertesi günü, kafasına silah dayadığını iddia ettiği polis memuru A. A hakkında, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

MAKBUZSUZ ÖDEME YAPMAYINCA 

Ümraniye'de bir sitenin otoparkında yaşanan bu tartışmanın sebebi aidat. Nişanlısından aidatı makbuz karşılığı ödemesini, aksi halde ödememesini isteyen Mustafa Güngül, aynı zamanda sitenin yöneticisi olan polis memuru A.A ile tartışmaya başladı.Yönetici A.A. motosikletin otopark dışına çıkarmasını istedi. OTOPARKA SİLAHIYLA DÖNDÜ

Site yöneticisi A.A, nişanlısını ziyarete gelen Mustafa Güngül'e motorsikletini otoparka bırakamayacağını söylemeye devam etti. Otopark hakkı olduğunu söyleyen Güngül, buna itiraz etti. İkili arasında sözlü tartışma giderek büyüdü. Bir ara yukarı çıkan polis memuru A.A beylik silahıyla otoparka döndü. "Seni sererim" diyerek Mustafa Gülgül'e silah çekti. Üstelik bunu hem kendi eşi hem de Mustafa Güngül'ün nişanlısının yanında yaptı. 

"BU KADAR KOLAY OLMAMALI"

Kendisinin polis çocuğu olduğunu söyleyen Mustafa Güngül, "Kafama silah dayanması beni çok rencide etti. Ben 25 yıl hizmet yapmış bir adamın oğluyum. Ben babamın silahını toplamda iki veya üç kez gördüm. Bu konuda hassastı. Silahını bize göstermezdi. Bunun yaptırımı nedir bilmiyorum ama vatandaşın kafasına silah dayamak bu kadar kolay olmamalı"dedi.

NİŞANLISININ YANINA GİDEMİYOR

Yaşanan olay sebebiyle nişanlımın evine girip çıkamadığını söyleyen Güngül, "Ayrıca onun can güvenliğinden de tedirginim. Sonuçta benim kafama silah dayayan kişi, onun iki üst katında oturuyor şuanda"diye konuştu. Güngül savcılağa şikayet dilekçesi verip bu görüntüleri de delil olarak dilekçeye ekledi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • reisss 6 yıl önce Şikayet Et
    ne işin var lan nisanlinin evinde karin degil bisey degil nikah dusmeyen biriyle ayni evde kaliyorsun bu iş para meselesi degil bu işte başka bişiy var
    Cevapla
  • maho... 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis dogru söylüyor
    Cevapla
  • aslına bakarsan 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl polissin bee silahına güveniyorsun hemen korumasız bir insana karşı çeksin cezasını oyle toplum düzenini bozamazsın bu milleti baskı altına alamazsın
    Cevapla
  • AYH 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes haddini bilecek, o polis denene o silahi kendi cikari icin kullansin diye verilmiyor herhalde. bunun gibi dengesizlerin, güvelik güclerimizin itibarina gölge düsürenlerin isine hemen son verilmeli.
    Cevapla
  • selam 6 yıl önce Şikayet Et
    altı üstü bir motor.park etse ne olcak.incir çekirdeğini doldurmaycak şey için seni yere sererim filan çok yazık.yere serenlerin başı göğemi yükseldi.abimiz neye ateşlenmişse gitsin toprakta yürüsün biraz enerjisni atsın bence o silah denen şeyi de eline almasın .siz siz olun bir anlık sinirle hareket etmeyin her zaman olumlu düşünmeyi deneyin insanları sevmeyi deneyin alçak gönüllü olun.
    Cevapla
  • esaz 6 yıl önce Şikayet Et
    polislikten atıp silah ruhsatına süresiz el konulmalı . Sırtını devlete dayayıp eşkıyalık yapanlar hoş görülmemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak