Kan donduran olay! İnternet üzerinden aldı...

Bursa’da 26 yaşındaki Murat Kanşıray, çocukluk arkadaşı 28 yaşındaki Ömer Sabak’ı, internet üzerinden aldığı pompalı av tüfeği ile sokak ortasında öldürdü.

Kan donduran olay! İnternet üzerinden aldı...
Kan donduran olay! İnternet üzerinden aldı...
GİRİŞ 26.07.2017 12:34 GÜNCELLEME 26.07.2017 12:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Katil zanlısı Kanşıray, olaydan sonra otomobiliyle kaçarken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Esenevler Mahallesi Erciyes Sokak üzerinde meydana geldi. Ömer Sabak, aynı mahallede oturan ve çocukluk arkadaşı olan Murat Kanşıray'a eşi hakkında olumsuz konuşmalar yaptığı gerekçesiyle bir süre önce tepki gösterdi.

Bu sabah saatlerinde aynı kahvehanede karşılaşan Ömer Sabak ve Murat Kanşıray arasında aynı gerekçeyle yine tartışma çıktı. Ömer Sabak evine doğru giderken, öfkeli olan Murat Kansıray, bir süre önce internet üzerinden 650 liraya satın aldığı pompalı av tüfeğini otomobilinin bagajından çıkarıp arkasından gittiği Ömer Sabak’a ateş etti. Sırtına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılan Ömer Sabak olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobiliyle kaçmak isteyen Murat Kansıray, ihbar üzerine harekete geçen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ömer Sabak’ın öldüğünü duyan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Kanuni-TR 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim dinimizde hakkını kan ile aramak yoktur. İftira ise, yetkili merciilere başvurabilirsin. Mahrem bir konu olsa da müslümanlar, dininin gereklerine ne kadar uzak düşerse bu olaylar o kadar çoğalabilir. Ayrıca plaja gidipte eşini resmen sergileyen zihniyetler mahalle aralarında, caddelerde, sokaklarda namus abidesi kesiliyor. Dikkat edecek isek her taraftan kuşatalım konuyu. Dikkat edelim. Yapmamız gereken dinimiz ne diyor ona kulak vermek. Eşi zina da yapsa öldürme hakkı vermiyor bizim dinimiz. Boşayabilirsin. İnce bir konu. Bana hak verende çıkabilir sövende. Ben Rabbim ne der ona bakarım.
    Cevapla
  • cemal 6 yıl önce Şikayet Et
    adamın en önemli gurur ve namusudur eşi. aslı itibariyle katil değil maktül suçlu.
    Cevapla
  • hıdır diker 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm kendini bilmezlere ders olsun öyle her yerde aile ile ilgil ileri geri konuşmamalı. yoksa böyle yaparlar.
    Cevapla
  • mahmood 6 yıl önce Şikayet Et
    idaaaaaam
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Once ismini Türkce yaz ingilizce tabelalar aklini devsirmis. Idam i bu kadar sulandirmayin. Insan dursuk yere birini vurmaz ozellikle cocukluk arkadasini. Olayda agir tahrik olabilir. Olayin ic yuzunu bilmeden sululuk yapmanin manasi yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!