Hududu bekleyen kadınlar

Türkiye’nin Kars sınırında 2 kadın komutan kuş uçurtmuyor. Havadan ve karadan geçişe izin vermeyen cesur kadınlar TSK’nın göğsünü kabartıyor.

Hududu bekleyen kadınlar
Hududu bekleyen kadınlar
GİRİŞ 27.07.2017 07:25 GÜNCELLEME 27.07.2017 07:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde zorlu görevler üstlenen kadın komutanlar, aldıkları sorumlulukları başarıyla yerine getiriyor. Kars 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı bünyesinde görev yapan kadın komutanlar, hedeflerini 12'den vururken, her türlü zorluğun da azimle üstesinden geliyor.

SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK

 Kars 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda Bakım Birlik Komutanı Yüzbaşı Özlem Altundağ Fatura, hem çocuklarına annelik yapıyor, hem de tugayın araç, silah ve teçhizatını göreve hazır halde bulunduruyor. Fatura, "Bölgedeki hareket kabiliyetimizi ve ateş desteğimizi etkileyeceğinden sorumluluğumuz çok büyük. Bu sorumluluğu mahiyetimde bulunan 2 subay, 56 astsubay, 14 uzman erbaş ve 102 erbaş ile birlikte yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

 Hava Savunma Füze Takım Komutanı Üsteğmen Meral Şafak Ünlü ise her türlü hava hedefini tahrip ederek dosta güven, düşmana gözdağı veriyor. Ünlü, "Çocukluğumdan beri üniformaya hayrandım. Daha önce adını bile duymadığım ilçelerde bu insanların vatan ve millet sevgisiyle görev yapmalarını çok onurlu bir davranış olarak gördüm" dedi.

YORUMLAR 3
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yer ve yardımcıları olsun.galip olan allahtır.
    Cevapla
  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    Onun icin mi sinirdan bol bol terörist Türkiye ye geciyor?
    Cevapla
  • Mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    İslamda kadının yeri bellidir. İlim kadına da erkeğe de farzdır. Ama kadınlar savaşa en son çare girerler. Efendimiz SAV in uygulamaları nasıldı ! Kuran da ne yazıyor! İslam olmadan zafer beklemek hangi akla hizmettir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"