İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? 5 günlük hava durumu

Hafta başından beri İstanbul’u etkisi altına alan sıcak hava ve nem bu akşam itibariyle yerini kuvvetli sağanak yağmurlara bırakıyor. Peki İstanbul'da yağmur saat kaçta başlayacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 5 günlük hava durumu raporunu yayınlandı.

İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? 5 günlük hava durumu
İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? 5 günlük hava durumu
GİRİŞ 28.07.2017 11:24 GÜNCELLEME 28.07.2017 11:24

Haftaya aşırı sıcaklarla başlayan İstanbullular bu sabah yoğun sisle uyandılar. Meteoroloji’den gelen haberlere göre İstanbul ve Marmara genelinde birkaç günlüğüne sağanak yağış görülecek. Geçtiğimiz hafta sellere sebep olan sağanak yağış kadar olmasa da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışlarla beraber bunaltıcı hava biraz daha rahatlayacak ve 4 ila 6 derece düşüşler görülecek.

AKOM UYARDI

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan gelen açıklama şu şekilde; “İstanbul’da şu saatlerde etkili olan sisin ve pusun ilerleyen saatlerde yerinin güneşli havaya, akşama doğru ise çok bulutlu ve aralıklı gök gürültülü sağanak yağmura bırakması bekleniyor. Yağışlı hava ve kuzeyli rüzgârlar nedeni ile sıcakların da hissedilir derecelerde azalarak mevsim normalleri civarına gerilemesi bekleniyor.”

Yağmur saat kaçta başlayacak?

Öncelikle Edirne ve Kırklareli’nde öğle saatlerinde görülecek sağanak yağmurun akşam saatlerinde saat 20.00-21.00 civarında İstanbul’a ulaşması bekleniyor.

İstanbul güncel hava durumu; 32 derece-az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İstanbul için 5 günlük hava durumu

istanbul-5-günlük-hava-durumu.JPG

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti