Kızını boğulmaktan kurtaran imam öldü!

Samsun'da denize boğulma tehlikesi geçiren kızını kurtaran, ancak kendisi boğulanma tahlikesi geçiren cami imamı 35 yaşındaki Abdul Celil İme yaşamını yitirdi.

Kızını boğulmaktan kurtaran imam öldü!
Kızını boğulmaktan kurtaran imam öldü!
GİRİŞ 28.07.2017 14:01 GÜNCELLEME 28.07.2017 14:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay 5 gün önce meydana geldi. Samsun'un Kavak İlçesi Çakallı Mahallesi'ndeki Çakıyeri Cami imamı Abdul Celil İme, ailesiyle birlikte tatil yapmak için Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahile geldi. Serinlemek için denize giren imamın küçük kızı akıntıya kapılıp boğulma tehlikesi geçirince baba suya atlayıp kızını kurtardı. Ancak kendisi çok su yuttuğu için boğulma tehlikesi geçirdi. Küçük kız ve babası vatandaşlar tarafından sudan çıkartıldı. Baygın halde sudan çıkartılan Abdul Celil İme özel bir hastaneye kaldırıldı. Abdul Celil İme, hastanenin yoğun bakım ünitesinde doktorların tüm çabasına rağmen bu sabah vefat etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • fiday 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellah cennetine dahil eylesin
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    şefkat böyle bir şey işte...Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda ve hatta butun tv kanallarinda ortak yapacagi halki bilgilendirme programlari olmali..mesela..trafik kurallari,denizde ve nehirlerde yuzerken nelere dikkat edilecegi,basit ve hayat kurtaran ilk yardim nasil yapilmali,yangin,deprem gibi dogal afetler gibi halkin hep birlikte bilgilendirilecegi onemli konular ortak yayinla anlatilmali..tv lerde bos bos programlar olacagina boyle programlar ortak yayinla anlatilmali dogru kisiler tarafindan..
    Cevapla
  • S. Erkam Beşirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim. Hatta bu konular ilk yardım vb. gibi konular aynı zamanda okullarda zorunlu olarak müfredeta detaylı şekilde girmeli.
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Karadenizde akinti cok olur..nice canlarin hayatlari karadenizinde bitmistir..Kizi icin hayatini kaybeden hocamizin mekani cennet olur insallah..Ailesine sabirlar dilerim.
    Cevapla
  • kisai 6 yıl önce Şikayet Et
    ecel ne ileri alınır; ne de geri alınır... ancak ihmaller, veya bilgisizlik sonucu ölümlerde sorumlular da cezalandırılır. çok su yutan kişi nasıl olur da suda değil de kara da boğulur? bazen tıbbın çözemediğini kocakarı tavsiye ve uygulamaları kurtarır.. Allah merhuma rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil nasib eylesin. ölüm bir felaket değil; asıl felaket öldükten sonra başa gelecekleri bilmemektir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı