Mescid-i Aksa için flaş karar! Toplanıyorlar

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Türkiye'nin çağrısı üzerine Harem-i Şerif’e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere 1 Ağustos'ta İstanbul’da olağanüstü toplanacak.

Mescid-i Aksa için flaş karar! Toplanıyorlar
Mescid-i Aksa için flaş karar! Toplanıyorlar
GİRİŞ 28.07.2017 15:06 GÜNCELLEME 28.07.2017 16:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, İİT'nin, dönem ve icra komitesi başkanı Türkiye'nin çağrısı üzerine Harem-i Şerif’e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere dışişleri bakanları düzeyinde 1 Ağustos'ta İstanbul’da olağanüstü toplanacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İslam İşbirliği Teşkilatı İcra Komitesi, İİT Zirve Dönem Başkanlığını ve İcra Komitesi Başkanlığını yürütmekte olan ülkemizin çağrısı üzerine, Harem-i Şerif'e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere 1 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'da, ülkemizin ev sahipliğinde Dışişleri Bakanları düzeyinde olağanüstü toplanacaktır." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 16
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi toplanın gidiyoruz deseler kaç kişi gelecek harbi yazın atmadan.
    Cevapla
  • amin 6 yıl önce Şikayet Et
    allahim yarve yardimcilari olsun kafir yahudilerin belasini versin
    Cevapla
  • yorum 58 6 yıl önce Şikayet Et
    islam işbirliği teskilatı toplandi. toplantidan çıkan tek karar. 1 milyon kişilik islam ordusu kurulması ve 1 hafta içinde filistin topraklarını tüm israillilerden temizlemek için savaş kararı alındi. bu karara en büyük destek suudi prensinden geldi ordu ve savaş için 100 milyar dolar butce ayırdı. HAYAL GÜCÜM ÇOKMU UÇUK BENİM..:(((((
    Cevapla
  • rafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha nekadar uyuyacaksınız dünya müslümanları. Gaflet uykusundan uyanın artık . Şu yeryüzünde ınsanoğlunun dininden daha değerli neyi olabılırki . Allah'cc. Mahşer günü ne hesap vereceksiniz .
    Cevapla
  • Halim kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların liderlerinin çoğu mason ne çıkar buradan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!